/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Nem volt parkolóhely, így egy másik autó alá rakta

2018. június 01. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem épp a megfelelő emberre bízta Porschéjét egy szállodavendég, akinek kedvencét az egyik inas nem a körülményeknek megfelelően vezette, így egy Subaru alatt landolt vele Sydney-ben a Hyatt Regency Hotel előtt.

Borravaló helyett valószínűleg dorgálást kap majd az a szállodainas, akire egy kabrió Porsche 911-est bíztak, ám egyelőre tisztázatlan okokból egy Subaru XV alatt landolt vele.

Szerencsére nem esett baja sem neki, sem másnak, azonban három autó sérült az incidens során, ezek közül leginkább a Porsche tört össze, ugyanis befutott a japán crossover alá. Ráadásul a roncsban ragadt az inas is, akit végül a tető kivágásával tudtak kiszedni a tűzoltók, így még a ponyva is cserére szorul majd.

A Hyatt Regency Hotel marketing és értékesítési igazgatója, Matthew Talbot a The Sydney Morning Heraldnak azt nyilatkozta, hogy bár az inas megijedt, ezen kívül jól van, illetve a szálloda mindent megteszt pórul járt vendégéért, hogy mielőbb újra élvezhesse kedvence társaságát, és persze a másik két szerencsétlenül járt jármű tulajdonosait is hasonló bánásmódban részesítik majd.

A szemtanúk szerint az inas elvileg nekikoccant a Subarunak, majd valószínűleg ijedtében a fék helyett a gázpedált nyomta, így befúrta magát a japán crossover alá, amivel ezután még egy Kiát is megzúzott.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/