/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a hétmilliárdos Ferrari

2016. április 21. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

A történelem egyik legfontosabb és legritkább utcai Ferrarija kerül kalapács alá május 14-én Monacóban, az RM Sotheby’s aukcióján. A tíz valaha épített Ferrari 275 GTS/4 NART Spider egyike, amely a várakozások szerint 19 millió fontot, tehát több mint 7,4 milliárd forintot érhet.

A képeken szereplő 1968-as évjáratú, 11057-es sorozatszámú 275 GTS/4 NART Spider ritkább és értékesebb mindegyik korabeli sportautónál. Az amerikai Ferrari importőr, Luigi Chinetti és Enzo Ferrari együttműködéséből született NART (North American Racing Team) Spiderek tizedik, utolsó példánya, amelyet egyedüliként Európába szállítottak le tulajdonosának. A típus pedig azzal vált halhatatlanná, hogy Steve McQueen a Thomas Crown ügy című filmben is egy ilyet vezetett.

Ez az elképesztő Ferrari lesz az RM Sotheby’s árverés idei legdrágább autója, a várakozások szerint több mint 19 millió fontot is fizethetnek majd érte.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/