Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Szuperhőssé alakult szuperautók

2016. január 28. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A WrapStyle fogott pár utcai versenyautót, és felmatricázta őket a manapság legmenőbb Marvel & DC Comics szuperhős nevekkel. Egy Audi R8, egy Mercedes SLS AMG és egy McLaren 650S kapott ezáltal új személyiséget és menő kinézetet.

Mindig is tudtuk, hogy a legvadabb sportkocsik elegáns kinézete csak egyfajta álca, most azonban a WrapStyle leleplezte az autók valódi énjét, így például kiderült, hogy a McLaren 650S a Pókember, a Mercedes SLS AMG a Superman és az Audi R8 Batman. A viccet félretéve, a Szingapúrban honos matricázó cég elkészítette azt a reklámot, amire a leginkább harapnak a mai mozifilmeket kedvelők: brutális sportkocsik és menő védjegyek találkoztak.

A Pókember gúnyáját magára öltő McLaren 650S-t például egy 650 lóerős duplaturbós V8-as benzinmotor hajtja, aminek köszönhetően kevesebb, mint három másodperc alatt ugrik százra, végsebessége pedig 333 km/óra.

A sirályszárnyú Mercedesből most kriptonra érzékeny szuperhős lett, ugyanis az SLS AMG az Acélember ruháját kapta – legalábbis az „S” logo a 2013-as azonos című mozifilmből való. 563 lóerejével 3,7 másodperc alatt katapultál százas tempóra, míg végsebessége 317 km/óra.

Végül a négykarikások legsportosabb modellje kapott egy új kinézetet köszönhetően Batman ruhájának – bár a hősre jellemző sötét köpeny miatt nem a legkönnyebb felismerni benne. 525 lóerős V10-esének köszönhetően 3,4 szekundum alatt éri el álló helyzetből a százat, míg végsebessége 314 km/óra.

Már csak arra kell vigyázni, hogy az eszeveszett száguldás nehogy letépje a szuperhősök „ruháit”.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.