/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A ráncfelvart BMW 7-es veséi nagyobbak egy elefánténál

2019. január 16. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Lehullt a lepel a BMW luxuslimuzinjának frissített generációjáról. A ráncfelvart 7-es egyik legszembetűnőbb ismertetőjegye a hatalmas vese páros, melyek szinte kitöltik az egész lökhárítót. Ez persze nem minden, több fronton is megújul a zászlóshajó.

Kiszivárogtak a vadonatúj, frissített BMW 7-es első fotói, melyek sokat elárulnak a modell irányultságáról, amely nem épp a visszafogottság.

A luxuslimuzin egy szürke, 750Li hosszított tengelytávú változatban pózol a képeken, s találunk rajta néhány rögtön feltűnő részt. Először is a gyártó védjegyének számító vesék akkorák lettek, hogy egy BMW kamionon is feltűnők lennének (ha volna ilyen jármű), a 7-es elejét szinte teljesen kitöltik, főleg a keskeny fényszórókkal párosulva. Hátulról nézve szintén a lámpákban kell keresni a turpisságot, ezeket ugyanis átrajzolták a mérnökök, és immáron az újra divatba jött, pirosan világító vonal köti össze őket.

A belsőt a digitális világ elemei töltik ki, élen a 12,3 collos műszerfal-kijelzővel, amely bármilyen információt képes megjeleníteni többféle stílusban – ezt a 8-as sorozatból emelték át ebbe a szériába. Az egész kabint a prémium hangulat és a tisztességes térérzet lengi be: mindenhol finom anyagokat használtak a mérnökök.

A konkrét motorváltozatokat egyelőre nem ismerni, de annyi biztos, hogy nem a 750-es lesz a benzines kínálat csúcsán, ugyanis a Lux Vehicles egy Instagram posztban megosztotta a világgal a frissített M760Li egy első és egy hátsó fotóját. Alább látható:

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/