/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A többmilliárd forintos találkozó

2016. augusztus 01. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Megrendezésre került a Koenigsegg tulajdonosok éves nagygyűlése, melyre több skandináv országon keresztül került sor. Végül 13 szupersportautó esett a kíváncsi fotósok áldozatául, de megjelent a cégalapító, volt gyárlátogatás, versenypályázás és egyéb finomságok is.

Lehet nem gyárt akkora volumenben, mint egy Ferrari vagy Porsche, de az biztos, hogy már egyetlen Koenigsegget is jobban megnéznek az emberek, mint az imént említett gyártók tucatnyi példányát egyszerre. Az már pedig maga a Kánaán, ha rögtön egyben 13 mindenre elszánt svéd szuperautó kerül az ember elé.

A gyártó hűséges skandináv vevői elhatározták, hogy összehoznak egy Svédországon és Dánián átívelő találkozót, amelyen végül a valaha eladott összes Koenigsegg több mint 10%-a, egészen pontosan 13 darab autó jelent meg, több mint nyolcmilliárd forint összértékben.

A drága játékszerek tehetős tulajdonosai az alkalmat megragadva a legpuccosabb hotelekben szálltak meg és a legelőkelőbb éttermekben jártak az út során, de látogatást tettek a gyárban és még egy kis versenypályázásra is jutott idő. Ráadásul végül további két márkatárs is csatlakozott a résztvevőkhöz, melyek közül Christian von Koenigsegg, a cég alapítója vezette az új, teljesen elektromos Regerát.

Legalább mi már tudjuk, mihez kezdünk unalmunkban, ha egyszer sok pénzünk lesz…

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/