/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az Audi, aki Bugatti akar lenni

2017. február 11. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Akár rokonoknak is nevezhetjük a Volkswagen csoport tulajdonában álló Bugatti Chiront és Audi R8-at, bár kinézetben és a technikát tekintve is akadnak hatalmas eltérések köztük. Egy négykarikás kupé tulajdonos azonban kihozta a maximumot a hasonmás készítésben.

Gömbölyded, nagyjából azonos arányú formák. Talán ennyi az összes hasonlóság a Bugatti újdonsült betontorpedója és az Audi legsportosabb modellje között, ám pár félresikerült próbálkozásból jól tudjuk, hogy bármiből lehet replikát készíteni.

Szerencsére esetünkben nem ez volt a cél, csupán az eredeti formát megtartva a lehető legközelebb kerülni kinézetben a Bugatti Chironhoz. Ehhez az autó amerikai tulajdonosa kék-fekete fóliával vonta be R8-asát, és egy új optikai csomagot is rárakatott, mely hatalmas diffúzort, diszkrét szárnyat és első toldatot, valamint új felniket is magában foglal.

Végeredményben elmondható, hogy a négykarikás megőrizte eredetiségét, miközben egy durvább sportkocsi jegyeit is magán hordozza már első ránézésre is.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/