/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az Audi, aki Bugatti akar lenni

2017. február 11. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Akár rokonoknak is nevezhetjük a Volkswagen csoport tulajdonában álló Bugatti Chiront és Audi R8-at, bár kinézetben és a technikát tekintve is akadnak hatalmas eltérések köztük. Egy négykarikás kupé tulajdonos azonban kihozta a maximumot a hasonmás készítésben.

Gömbölyded, nagyjából azonos arányú formák. Talán ennyi az összes hasonlóság a Bugatti újdonsült betontorpedója és az Audi legsportosabb modellje között, ám pár félresikerült próbálkozásból jól tudjuk, hogy bármiből lehet replikát készíteni.

Szerencsére esetünkben nem ez volt a cél, csupán az eredeti formát megtartva a lehető legközelebb kerülni kinézetben a Bugatti Chironhoz. Ehhez az autó amerikai tulajdonosa kék-fekete fóliával vonta be R8-asát, és egy új optikai csomagot is rárakatott, mely hatalmas diffúzort, diszkrét szárnyat és első toldatot, valamint új felniket is magában foglal.

Végeredményben elmondható, hogy a négykarikás megőrizte eredetiségét, miközben egy durvább sportkocsi jegyeit is magán hordozza már első ránézésre is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/