/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az eddigi legelvetemültebb Ferrari F430

2016. december 23. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A japánok mindig is híresek voltak nemesítési kultúrájukról, közülük pedig kiemelkedik a Liberty Walk, ahol egyetlen autó sem hagyta el még brutális ültetés, szélesítés vagy egyéb átalakítás nélkül a garázst. Most a Ferrari F430-as modellje kapott durva plasztikázást.

A Liberty Walk az egyik legdurvábban szélesítő tuningműhely hírében áll, amit minden újabb munkájával igyekszik öregbíteni. Nincs ez másként a Ferrari F430-as projekttel sem, melyhez egy matt fekete példányt választott a cég.

Az olasz paripához a teljesség igénye nélkül a következőket kínálja a japán manufaktúra: új első és hátsó lökhárítók, szélesített kerékívek, hátsó szárny, valamint új küszöbök. A csomag elemei szénszálas műanyagból készültek 29 160 dollárért (8,66 millió forintért), de ezen felül még saválló kipufogók és méretes alufelnik is igényelhetők. Ha valaki beéri üvegszálból, és a szárnyat is tudja nélkülözni, akkor már 19 980 dollár (5,93 millió forint) fejében megkaphatja a képeken látható kinézetet.

Ha ez nem lenne elég, légrugós felfüggesztés 8 900 dollárért (2,64 millió forint) igényelhető a megfelelő magasság és keménység eléréséhez.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/