/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az eddigi legszebb Mercedes C-osztály

2016. december 11. 10:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Carlsson elkészítette saját átalakítását a Mercedes-AMG C63 S modelljéhez, mely bár gyárilag sem egy szerény négykerekű, a tuner tálalásában pont annyit változott, hogy minden AMG tulaj ilyenné akarja alakíttatni saját kedvencét. Ráadásul 115 lóerő is jár a csomaghoz.

Már a gyári kinézete is egy merész sportszedánt takar, a Carlsson tuningműhelye épp annyival bolondította tovább a Mercedes-AMG C63 S modelljét, hogy az utca egyszerű embere ne bírja levenni róla szemeit.

A teljes nemesítő csomag optikai része ugyanis megannyi szénszálas műanyag elemet tartalmaz nagyobb felnikkel és egyéb finomságokkal. A karbon elemeket megtalálhatjuk az első lökhárítón és oldalelemeken, a küszöbökön, a hátsó lökhárítón, valamint egy csomagtartó szárny formájában.

Ezt egészítik ki a fényes fekete kipufogóvégek és a 20 collos Carlsson Wheel 1/10 X alufelnik ezüst vagy fekete színben. Az optikai nemesítés ára 15 990 euró áfa nélkül, vagyis nem olcsó mulatság, de akinek sport Mercije van, az ne is készüljön nagy akciókra.

Ami a dolgok teljesítmény oldalát illeti, az S változat 4.0 literes V8-as duplaturbós aggregátjának 510 lóerejéből és 700 Nm-es csúcsnyomatékából a Carlsson 625 paripát és 825 Newtont csikart ki. Ez két tizeddel jobb, 3,8 másodperces százas sprintidőt és 320 km/órás csúcssebességet jelent. Az erősítés árát azonban egyelőre homály fedi.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/