/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az eddigi legszebb Mercedes C-osztály

2016. december 11. 10:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Carlsson elkészítette saját átalakítását a Mercedes-AMG C63 S modelljéhez, mely bár gyárilag sem egy szerény négykerekű, a tuner tálalásában pont annyit változott, hogy minden AMG tulaj ilyenné akarja alakíttatni saját kedvencét. Ráadásul 115 lóerő is jár a csomaghoz.

Már a gyári kinézete is egy merész sportszedánt takar, a Carlsson tuningműhelye épp annyival bolondította tovább a Mercedes-AMG C63 S modelljét, hogy az utca egyszerű embere ne bírja levenni róla szemeit.

A teljes nemesítő csomag optikai része ugyanis megannyi szénszálas műanyag elemet tartalmaz nagyobb felnikkel és egyéb finomságokkal. A karbon elemeket megtalálhatjuk az első lökhárítón és oldalelemeken, a küszöbökön, a hátsó lökhárítón, valamint egy csomagtartó szárny formájában.

Ezt egészítik ki a fényes fekete kipufogóvégek és a 20 collos Carlsson Wheel 1/10 X alufelnik ezüst vagy fekete színben. Az optikai nemesítés ára 15 990 euró áfa nélkül, vagyis nem olcsó mulatság, de akinek sport Mercije van, az ne is készüljön nagy akciókra.

Ami a dolgok teljesítmény oldalát illeti, az S változat 4.0 literes V8-as duplaturbós aggregátjának 510 lóerejéből és 700 Nm-es csúcsnyomatékából a Carlsson 625 paripát és 825 Newtont csikart ki. Ez két tizeddel jobb, 3,8 másodperces százas sprintidőt és 320 km/órás csúcssebességet jelent. Az erősítés árát azonban egyelőre homály fedi.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/