/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
c63 amg, carlsson, mercedes-amg

Prémium nemesítés

A nap képe: Az eddigi legszebb Mercedes C-osztály

időpont:2016. december 11. 10:15

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Carlsson elkészítette saját átalakítását a Mercedes-AMG C63 S modelljéhez, mely bár gyárilag sem egy szerény négykerekű, a tuner tálalásában pont annyit változott, hogy minden AMG tulaj ilyenné akarja alakíttatni saját kedvencét. Ráadásul 115 lóerő is jár a csomaghoz.

carlsson, diospyros, s-osztály

a tökéletesség szobra

Carlsson Mercedes-Benz S-osztály kabrió

időpont:2016. december 10. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Carlsson bemutatta saját S-osztály kabrióját, amely exkluzivitásban felülmúlja az egyébként is rendkívül előkelő gyári modellt. A Diospyros névre keresztelt jármű egyedi árnyalatú fényezésével és teljesen átöltöztetett enteriőrjével nyűgöz le.

carlsson, e-osztály, mercedes

finomhangolás

Carlsson Mercedes-Benz E-osztály

időpont:2014. június 03. 21:30

szerző:Autoblog

címkék:

A legnagyobb Mercedes nemesítők között számon tartott Carlsson komplett individualizációs programot dolgozott ki a faceliftes E-osztályhoz. A külső és belső kiegészítők mellett különböző könnyűfém kerékszettek és teljesítménynövelés is választható az autóhoz.

carlsson, genfi autószalon, mercedes, s-osztály

drágaság

Arannyal futtatott Mercedes a Carlssontól

időpont:2014. február 28. 16:50

szerző:Autoblog

címkék:

A Mercedes-tuninggal foglalkozó Carlsson egy egészen különleges autót készített a Genfi Autószalonra. Valódi arannyal díszített egy új S-osztályos modellt kívül és belül, amelyet a gazdag kínai vevőknek szán. A 25 darabosra tervezett sorozatból már 10 el is kelt.

c25, carlsson, genf, sl

SUPER-GT

Egyedi szuper-Merci a Carlssontól

időpont:2010. január 29. 17:42

szerző:Autoblog

címkék:

A Carlsson igen nagy durranással készül a Genfi Autószalonra. Saját fejlesztésű, C25 kódnevű szuper-sportkocsiját mutatja be a kiállításon, amelyből mindössze 25 darabot tervez legyártani. Egy országba csak egy autó kerülhet...

amg, carlsson, mercedes, sl

SL CK63 RS

Nyitott Merci lopakodó stílusban

időpont:2009. március 18. 11:47

szerző:Autoblog

címkék:

A Mercedes-nemesítő Carlsson legfrissebb projektje egy SL 63 AMG roadster, melynek legfőbb ismertetőjegye egyedi, "lopakodó titánium grafit" festése. A merzigi székhelyű Carlsson egyebek mellett 600 lóerőre emelte az SL teljesítményét.

blanchimont, carlsson

FELSŐ FOK

Álomlimuzin a Carlssontól

időpont:2008. augusztus 11. 15:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Carlsson tavaly lépett színre a szuperluxus, Mercedes CL-alapú CK65 Eau Rouge-zsal, s most előállt az S-osztály hasonló koncepciójú változatával, a CK65 RS Blanchimont-tal. Ez az autó is elsősorban elegáns színösszeállításával és gyönyörű könnyűfém kerekeivel hívja fel magára a figyelmet; de ez még csak a külső, utasterében egy komplett multimédiás és szórakoztató központ kapott helyett. Motorterében pedig egy 705 lóerősre felpaprikázott V12-es hajtómű lakik.

c-osztály, carlsson, mercedes

ÚJ DIMENZIÓ

Mercedes C-osztály kombi a Carlssontól

időpont:2007. november 27. 10:38

szerző:Autoblog

címkék:

Aki új Mercedes C-osztályos kombijával ki szeretne tűnni a tömegből, már igénybe veheti a Carlsson szakértelmét is. A tuningcég nemcsak autója megjelenését javítja fel, hanem a motor teljesítményét is megnöveli. A Carlsson a dízel modellekre helyezi a hangsúlyt, a common rail motorokkal felszerelt változatok lóerejét és nyomatékát chip segítségével 20 százalékkal tornássza fel. Számszerűsítve: a C-osztály kombi 2,2 CDI esetében a lovak száma 170-ről 204-re, a nyomaték pedig 400-ról 480-ra ugrik, a gyorsulás 1, a rugalmasság néhány másodperccel javul.

carlsson, mercedes

Gyönyörű kupé Mercedes a Carlssontól

időpont:2007. szeptember 14. 16:42

szerző:Autoblog

címkék:

A Frankfurti Autószalon a tuningrajongóknak is bőven tartogat meglepetéseket, én például szabályszerűen lehidaltam egy-két géptől. A szépérzékemre hatott a Carlsson standján álldogáló Aigner CK65 nevű CL-kupé Mercedes, mely speciális külső fényezést és méregdrága, rúzsvörös belső kárpitozást kapott, motorja pedig szerényen 700 lóerős. Rögtön el is kapkodták az összeset a tehetős ügyfelek.