/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egyedi szuper-Merci a Carlssontól

2010. január 29. 17:42   |   Autoblog
címkék:  

A Carlsson igen nagy durranással készül a Genfi Autószalonra. Saját fejlesztésű, C25 kódnevű szuper-sportkocsiját mutatja be a kiállításon, amelyből mindössze 25 darabot tervez legyártani. Egy országba csak egy autó kerülhet, így valóban szuper-exkluzív járműről beszélünk. Az egyedi formatervű, Mercedes SL-re hasonlító alkotás V12-es motorja nem kevesebb, mint 753 lóerős, így a kocsi elérheti akár a 352 km/órás sebességet is. A Super-GT ára nettó 429 ezer euró, ennek ellenére a 2010-es „mennyiség” már elfogyott.

A Carlsson hangsúlyozza, a C25 nem versenypályára való, sokkal inkább egy gran turismo. A kocsi fenntartását, használatát az is könnyíti, hogy bármelyik Mercedes szervizbe be lehet gurulni vele, hiszen a legújabb Mercedes technológiára épül. A C25 tulajdonképpen egy alaposan és nagy hozzáértéssel átalakított SL Roadster. Gyönyörűen néz ki, és karosszériája vaskos légterelők nélkül is elegendő leszorító erőt képes termelni.

Az utastérben a külső formajegyek köszönnek vissza, a front és a far trapéz formáit például a kormánykeréken láthatjuk viszont. Az ék alak pedig az üléseken és a középkonzolon is felfedezhető. A műszerek a sofőr felé fordulnak. A valódi szénszál, bivalybőr és szarvasbőr kombinációja fokozza az exkluzivitást. A színválasztás az ügyfél dolga.

A Carlsson C25 nettó export ára 429 000 euró.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/