/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az egyetlen békazöld Ferrari 599

2015. október 18. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Talán nem a legszebb, viszont kétség kívül egyedi a gyárilag zöldre fényezett Ferrari 599 GTB, amelyet egy tehetős ügyfél kérésére készített el az olasz márka csúcs felszereltséggel és egyedi külső-belső színezéssel. Az eladó négykerekű ráadásul csupán 2561 km-t futott.

Egy erőteljesen zöld Ferrari 599 GTB Fiorano keresi új gazdáját Amerikában.

Mint ismert, az autó orrában dolgozó 6.0 literes V12-es aggregát 620 lóerő (455 kW) leadására képes 607 Nm csúcsnyomaték mellett, így a 0-100-as sprintidő 3,7 másodpercre rúg, míg a végsebesség 330 km/óra.

A 2007-es ritkaságot a gyártó egy gazdag ügyfele készíttette magának a külső fényezéssel harmonizáló belsővel, valamint minden extrával amit kérni lehetett. Így az F1 váltó sem maradhatott ki, de az 55 ezer dolláros extra listán olyan tételek szerepelnek még, mint szénszálas versenyülések, tűzoltó készülék, Bose hangrendszer vagy a 20 collos fekete alufelnik. A legszebb az egészben, hogy az ágaskodó paripa alig futott többet 2500 kilométernél, vagyis tökéletes állapotnak örvend.

Üröm az örömben, hogy az egyedi 599-esnek megkérik az árát, ugyanis félmillió dollárért vihető el, ami 136 millió forintnak megfelelő összeg, ennyiért viszont garantáltan nem jön szembe még egy ilyen Ferrari velünk szembe.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/