/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Batman komornyikjának autója

2018. május 25. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Árverésre bocsátanak egy 1983-as Rolls-Royce Silver Spirit luxuslimuzint, melyet nem más, mint Sir Michael Caine, angol színész rendelt magának és több éven keresztül használt. Az autó a mai napig kiváló állapotnak örvend, köszönhetően folyamatos ápolásának.

A ritkaságok között is ritkának számító Rolls-Royce limuzin kerül árverésre a Bonhams amerikai árverésén június 3-án.

Az autót nem más rendelte magának, mint Sir Michel Caine, angol színész, akinek 1983. augusztus 30-án adta át a Beverly Hills Rolls-Royce kereskedés a kék négykerekűt. Jó néhány év használat után egy másik dél-kaliforniai milliomoshoz került, ahonnan 2006-ban harmadik tulajdonosához, Pennsylvaniába gurult át. Jelenleg, mindössze 23 ezer futott mérfölddel (37 ezer kilométerrel), New Yorkban várja új gazdáját.

Természetesen minden eddigi szervizszámlát és dokumentumot megőriztek a tulajdonosok, így hiánytalan állapotban, Óceánkék és Mélykék kéttónusú fényezéssel kerül új otthonába. A színész ráadásul a belső teret is a külsővel harmonizáló kombinációval, világoskék bőrözéssel kérte, olyan extrákkal kiegészítve, mint a lehajtható étkezőasztalkák, a báránygyapjú szőnyegek, faberakások, elektromos napfénytető vagy az automatikus állítású hátsó felfüggesztés. A négy tárcsafék az autó orrában dolgozó 6,75 literes V8-as egység 237 lóereje és a hatalmas öntömeg miatt vált szükségessé.

A kék Silver Spirit limuzin értékét nehéz megbecsülni, de nem kizárt, hogy százmillió forint feletti összeget is megadnak majd érte.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/