/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Driftautókat kapott a japán rendőrség

2016. május 22. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hű maradt hazájához a japán rendőrség, ugyanis a tokiói divízió három darab Nismo tuningos 370Z modellel gazdagodott, melyeket Dubai és Abu Dhabi szuperautógyűjteményének túlnyomó részével ellentétben teljes mértékben be fognak vetni szükség esetén.

A Nissan 370Z Nismo modellek személyében talán nem a földkerekség legdrágább vagy leggyorsabb, esetleg legfényűzőbb autóit kapta meg a Tokiói Rendőrség, viszont talán a legpraktikusabbakat a nagysebességű, gyors üldözésekhez.

A 3.7 literes szívó V6-ossal szerelt, 350 lóerős szörnyek százas sprintideje alig 5 másodperc, végsebességük pedig 250 km/órában került korlátozásra, így elég könynen erednek a driftelő vagy egyszerűen csak túl tempósan közlekedő szabálysértők nyomába.

A három darab fekete-fehér köntösbe bújtatott hátsókerekes sportkocsi megkapta a szükséges fényjelzést is, illetve 19 collos kovácsolt RAYS felnikkel látták el őket. A fékrendszer elől 4, hátul 2 dugattyút működtet 356 és 350 mm-es tárcsákba harapva. A hármas ikrek már munkába is álltak, hogy békésebb hellyé varázsolják Tokiót és környékét.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/