/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy katonai Ferrari 458-as

2017. szeptember 10. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Lapo Elkann, a különc milliárdos, aki nem mellesleg a Fiat márka örököse és a Garage Custom Italia tuningműhely tulajdonosa építtette ezt a katonai ruhába bújt Ferrari 458-ast, amely most eladósorba kerül egy aukción. Meglepően keveset remélnek érte.

Ha valaki olcsón szeretne egyedi Ferrari 458 Italia tulajdonosa lenni, akkor Lapo Elkann volt tulajdonára és fantáziájának munkájára licitálhat az RM Sotheby’s aukciós rendezvényén.

Az autó különlegessége – azon túl, hogy 4.5 literes V8-as szívómotorjával 325 km/órás végsebességre és 3,4 másodperces százas gyorsulásra képes – az egyedi külső és belső színvilág, amely a milliárdos fantáziájának szüleménye, s cége, a Garage Custom Italia megvalósítása.

Az Army kiegészítőnevet kapott autót többek között terepmintás fényezéssel látták el(még a felniken és a féknyergeken is), továbbá az első oldalelemeken a Ferrari logót békejelre cserélték, ez persze nem minden. A motortérbe is jutott a kamuflázsból, míg a belső teret különböző színű bőranyagok egyvelege díszíti.

A 458-ast az olasz milliárdos egészen 2016-ig vezetgette, amikor egy jótékonysági rendezvényen 1 millió euróért Donald Trump egy ismerőse, Ron Berkle megvásárolta. Most ő szeretne továbbadni a különleges 458-ason, amely az előzetes becslések szerint mindössze 250 és 350 ezer euró között áron találhat gazdára – nem a legjobb befeketés egy év alatt ennyit bukni, bár még mindig többre értékelték, mint amennyibe egy új Ferrari 812 Superfast kerül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/