/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy Koenigsegg halála

2016. szeptember 04. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem tudjuk, mennyivel száguldhattak azzal a Koenigsegg CCX-szel, amelyet Mexikóban szakítottak szét nemrégiben, miután a vezető egy járdaszigetnek csapta, majd többször átpördülve állt meg a ronccsal szinte darabjaira törve azt.

Mindig szomorú egy baleset következményeit látni, de ez különösen igaz, ha a szenvedő fél egy olyan ritka négykerekű, mint amilyen a Koenigsegg CCX Custom Vision.

A 67-es kasztnikódot viselő piros sportkocsi nem fogja többé a Föld útjait róni, ugyanis Mexikóban szenvedtek hatalmas balesetet vele a minap, miután a vezető nagy sebességnél egy járdaszigetnek csapta, amitől a jármű felborult és többször megpördülve állt meg a kerekein.

Az incidens Monterrey városában történt, és a szemtanúk beszámolója alapján elég horrorisztikus volt. Arról nem érkezett hír, hogy a vezető és a mellette ülő személy mennyire sérült meg a balesetben, de az utascella egyébként egész egybe maradt, a futómű, az ajtók viszont kiszakadtak belőle, vagyis biztosak lehetünk abban, hogy ez a példány már nem fog több kilométert megtenni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/