/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Eladó a Miami Vice Ferrari Testarossája

2015. július 08. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Elárverezik azt a hófehér Ferrari Testarossát, mely 1986-tól ’89-ig szolgált a népszerű TV-sorozatban. Az autó értékét tovább növeli a számos extra, illetve az alacsony kilométerfutás.

Egy szép, megkímélt Ferrari Testarossa már eleve ritkaságszámba megy, nemhogy egy olyan példány, amely éveken át szolgált hűségesen egy híres TV-sorozatban.

Márpedig az alábbi képeken látható hófehér, 1986-os olasz sportkocsi a Miami Vice-ból maradt fenn az utókor számára. Az augusztus 15-én Kaliforniában árverésre kerülő négykerekű meghajtásáról egy 4.9 literes V12-es szívó aggregát gondoskodik 390 lóerő (290 kilowatt) kíséretében. Ezt a teljesítményt egy ötfokozatú manuális váltóval lehet a hátsó kerekek felé továbbítani.

A szóban forgó példányt ráadásul ellátták bőrülésekkel, központi zárral, elektromos ablakemelőkkel, klímával, valamint tempomattal is, továbbá órájában csupán 16 124 mérföld (25 800 kilométer) tanyázik. Ennek, valamint annak köszönhetően, hogy a forgatások befejeztével már nem használták az autót, elég szép állapotnak örvend, de egyébként a közelmúltban kapott egy 8000 dolláros szervizt is a kiváló kondíció megőrzéséért.

Azt viszont egyelőre nem tudni, milyen összeget érhet az egyedi Testarossa, ellenben nagyjából egy hónapon belül kiderül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/