/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Eladó FBI-os lehallgató kocsi

2017. július 23. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Aki szeretne egy kémkedésre alkalmas eszközökkel felszerelt furgont magáénak tudni, akkor az alábbi, 1989-es Dodge Ram Van lehet a megfelelő választás. A kémfilmekbe is illő barna furgont teljes felszereléssel és funkcionalitással lehet megvásárolni.

Szinte minden rendőrös és kémes film egyik alapkelléke a lehallgató furgon, amelyben kávézás vagy étkezés közben a szereplők megingathatatlan bizonyítékokat gyűjtenek vagy jönnek rá fontosabbnál fontosabb dolgokra.

Egy ilyen, klasszikus kinézetű és felszereltségű Dodge Ram dobozos autó vált magánkézből eladóvá az eBay-en. Az internetes licitre bocsátott furgon egy 1989-es példány, mindössze 23 500 mérfölddel (37 600 kilométer) az órájában, és teljes felszereléssel rendelkezik, amibe LCD képernyők, radarok, videó és hanganyag rögzítő készülékek, áramforrások, eredeti jegyzetek és felvételek is beletartoznak.

A furgont az eladó az FBI-tól vásárolta újkorában. Az online licit egyelőre 11 100 dolláron (közel 3 millió forint) áll, ami egész jó egy ilyen furgonért cserébe – azt persze nem tudjuk, hogy az eladó mennyit várna a ritkaságért cserébe.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/