/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
pickup, ram, ram 1500, stellantis

a jövő platósa

Villanyhajtású pickupot mutatott be a Ram

időpont:2023. január 09. 16:10

szerző:Autoblog

címkék:

A világ legnagyobb szórakoztató elektronikai kiállításán a Ram bemutatta jövőbe mutató elektromos hajtású pickup tanulmányát. A Ram 1500 Revolution BEV Concept a tisztán elektromos Ram 1500 modell előfutára, amely 2024-ben lép majd piacra.

pickup, ram, ram 1500, ram trx

ram trx

A nap képe: a planéta legdurvább kisteherautója

időpont:2020. augusztus 18. 19:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Ram leleplezte az új 1500 TRX modellt, a világ leggyorsabb és legerősebb sorozatgyártású pickupját. A 6,2 literes kompresszoros Hemi motorral hajtott gép 4,5 másodperc alatt gyorsul fel 96 km/órára és eléri a 190 km/órás sebességet is.

mopar, offroad, pickup, ram, ram 1500

ram rebel otg

A nap képe: az eszményi kirándulóautó

időpont:2019. november 04. 14:25

szerző:Autoblog

címkék:

A Ram 1500 Rebel OTG tanulmány a természetjáró, kiránduló közönséget szólítja meg; mindenhová eljut a saját kerekein és mindennel felszerelték, amire a vadonban szükség lehet.

a nap képe, dodge, egyedi autó, fbi, ram

Felszerelt furgon

A nap képe: Eladó FBI-os lehallgató kocsi

időpont:2017. július 23. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Aki szeretne egy kémkedésre alkalmas eszközökkel felszerelt furgont magáénak tudni, akkor az alábbi, 1989-es Dodge Ram Van lehet a megfelelő választás. A kémfilmekbe is illő barna furgont teljes felszereléssel és funkcionalitással lehet megvásárolni.

dodge, észak-amerika, mopar, pickup, ram, ram 1500

faltörő kos

Egy vad Ram pickup

időpont:2016. szeptember 03. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Észak-Amerikában a full size pickupok töretlen népszerűségnek örvendenek. A Dodge kisteherautókat gyártó almárkája, a Ram régóta az 1500-assal nyomul a piacon, és időről-időre vonzó különkiadásokat is bemutat. A legfrissebb a komoly, éjjeli csomagos változat.

amerika, dodge, hyundai, ram, üldözés, veloster, videó

Tehetetlen rendőrök

Egy szomszéd állította meg a száguldozó tinit – videók

időpont:2014. június 07. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A tengerentúlon nem ritkák az autósüldözések, ám az esetek többségében hamar véget vetnek a minden eszközt bevetni képes rendfenntartó szervek az efféle ámokfutásoknak. De mi a helyzet, ha az elkövető csak 14 éves, ráadásul egy kertvárosi részen száguldozik fel-alá?

chicago, dodge, ram, reklám

DARK SIDE OF RAM

Videó: sötét szépségek

időpont:2012. február 16. 14:38

szerző:Autoblog

címkék:

A Chicagói Autószalonon debütált új Dodge Ram Laramie Limited Edition pickup reklámjához három kivételes szépségű hölgyet választottak. Mivel a Dodge Ram hozzánk úgysem jut el soha, ez is csak egy újabb ürügy arra, hogy gyönyörű nőket nézegessünk.

detroit, dodge, hemi, hibrid, ram

HALAD A KORRAL

Új Dodge Ram pickup hibrid hajtással

időpont:2008. január 14. 11:44

szerző:Autoblog

címkék:

Stílusosan, cowboyok és marhák társaságában mutatkozott be a 2009-es modellévű Dodge Ram pickup a Washington Boulevardon, Detroitban. A nyerges vontatók stílusát másoló, célkereszt hűtőrácsos kisteherautó halad a korral, 2010-ben már hibrid hajtáslánccal is megvásárolható lesz, ami nagy dolog ebben a járműosztályban. Különben széles a modellválaszték: háromféle benzinmotor, háromféle kabin, valamint ötféle felszereltség áll rendelkezésre, később pedig egy Cummins dízelmotor is gazdagítja a palettát.

cummins, dodge, ram, sema

ÖRÖKZÖLD TÉMA

Extrém platósok a Dodge-tól

időpont:2007. október 31. 13:37

szerző:Autoblog

címkék:

A pickup téma kimeríthetetlen, bizonyítja ezt a két SEMA Show-n leleplezett Dodge modell, a vontatásra tervezett Ram BFT és a motokrossz inspirálta Dakota MX Warrior pickup. A Dodge Ram BFT egy lakóház méretű járgány a hardcore vásárlóknak, a Dodge Dakota MX Warrior pedig egy dögös, sportos, egyedi festésű platós gép.