/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
delta hf integrale, fca, heritage parts, integrale evoluzione, lancia, mopar

eredeti alkatrészek

A klasszikus autók tulajdonosainak kedvez az FCA

időpont:2019. december 11. 13:40

szerző:Autoblog

címkék:

A Mopar és az FCA Heritage elindítja történelmi alkatrész osztályát, amely a klasszikus típusokhoz kínál eredeti alkatrészeket. Az első rendelhető cikkek első és hátsó lökhárítók a Lancia Delta Integrale, illetve az Integrale Evoluzione modellekhez.

mopar, offroad, pickup, ram, ram 1500

ram rebel otg

A nap képe: az eszményi kirándulóautó

időpont:2019. november 04. 14:25

szerző:Autoblog

címkék:

A Ram 1500 Rebel OTG tanulmány a természetjáró, kiránduló közönséget szólítja meg; mindenhová eljut a saját kerekein és mindennel felszerelték, amire a vadonban szükség lehet.

dodge, lowliner concept, mopar, pickup, sema show

sema show

A nap képe: egy nagyon menő 50 éves pickup

időpont:2019. október 31. 16:55

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat-Chrysler ’házi’ tuningcége, a Mopar két pickupot állít reflektorfénybe a közelgő SEMA Show-n; ezek közül az egyik a nem csillapodó, klasszikus kisteherautó módosítási lázat meglovagoló Mopar Lowliner Concept.

dodge charger, hellephant, mopar, restomod, sema

csak Amerikában

1000 lóerős motor a gyárból

időpont:2019. április 28. 14:00

szerző:Autoblog

címkék:

Ha klasszikus és izomautók tuningjáról van szó, az Amerikai Egyesült Államoknál nem létezik jobb hely. Hol máshol lehetne például a gyárból 1000 lóerős motort rendelni? A Mopar bárki számára rendelhetővé tette új dobozos Hellephant motorját.

dodge, dodge charger, hellephant, hemi, mopar, sema, super charger

super charger

Klasszikus Dodge Charger 1000 lóerővel

időpont:2018. november 01. 14:10

szerző:Autoblog

címkék:

A Mopar a SEMA kiállításon bemutatta a legendás 426-os Hemi motor utódját. A 7 literes, kompresszoros Hemi V8-as erőforrás az első, gyárból rendelhető motor, aminek a teljesítménye eléri az 1000 lóerőt, ráadásul az 1976 előtti modellekbe is egyszerűen beépíthető.

dodge, észak-amerika, mopar, pickup, ram, ram 1500

faltörő kos

Egy vad Ram pickup

időpont:2016. szeptember 03. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Észak-Amerikában a full size pickupok töretlen népszerűségnek örvendenek. A Dodge kisteherautókat gyártó almárkája, a Ram régóta az 1500-assal nyomul a piacon, és időről-időre vonzó különkiadásokat is bemutat. A legfrissebb a komoly, éjjeli csomagos változat.

a nap képe, chrysler, monster truck, mopar

2000 lóerő

A nap képe: a Mopar monster truck

időpont:2014. január 10. 19:35

szerző:Autoblog

címkék:

A Chrysler csoport házi tuningrészlege, a Mopar állította négy (nagy) kerékre ezt a bestiát, amely tíz év óta az első gyári felkészítésű versenyautó az Amerikában elképesztő népszerűségnek örvendő Monster Truck versenysorozatban.

charger, detroit, dodge, hemi, mopar

IZOMERŐ

Brutális Dodge Charger a Mopar műhelyből

időpont:2012. január 02. 21:34

szerző:Autoblog

címkék:

A Mopar a 60-as években a Dodge Charger felpiszkálásával kezdte a karrierjét, ma pedig már a Chrysler csoport hivatalos házi tuningcége. A legújabb Dodge Chargerből most egy igazi szörnyeteget készített, amely 590 lóerővel szaggatja az aszfaltot.

a nap képe, jeep, mopar, wrangler

TRAIL EDITION CAMPER

A nap képe: Jeep utánfutó extrém kempingezéshez

időpont:2010. július 23. 20:00

szerző:Autoblog

címkék:

Nagyon hasznos és jópofa kiegészítő a kempingezők számára a Jeep és a Chrysler házi tuningcége, a Mopar által bemutatott off-road utánfutó. Normál és extrém változatban kapható, stílusában illeszkedik a Jeep Wranglerhez.

avenger, chrysler, dodge, jeep, mopar, sema

BIRODALMI TUNING

Dodge Avenger a’ la Csillagok Háborúja

időpont:2007. október 31. 12:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Chrysler nyolc átalakított Chrysler, Jeep és Dodge modellt mutat be a Specialty Equipment Market Association, azaz SEMA Show-n Las Vegas-ban (okt. 30. - nov. 2.). Az autós kiegészítők piaca az USA-ban eléri a 36,7 milliárd dollárt, így az éves SEMA kiállításra a gyártók nagyon komolyan készülnek. Kezdjük egy érdekes autóval, a fiatal Dodge Avenger modellel, melyet a házi tuner, a Mopar Underground emberei spéciztek fel. A Dodge Avenger Tuner Stormtroopert egyenesen a Csillagok Háborúja inspirálta, azon belül is a birodalmi katonák fehér kosztümje.

jeep, mopar, sema, wrangler

MEGVADÍTVA

Jeep Wrangler 6,4 literes motorral

időpont:2007. október 27. 16:32

szerző:Autoblog

címkék:

A Las Vegas-i SEMA show-n, egy hét múlva találkozhatnak a látogatók a Jeep Wrangler Ultimate kiadásával, melyet a Mopar szakemberei nemcsak emeléssel és nagy kerekekkel, hanem egy 6,4 literes HEMI motorral is felvérteztek. Az Ultimate bódéját 7,5 centivel emelték meg, a tengelyvégekre pedig csinos, kovácsolt és krómozott, 18 colos Alcoa kerekeket csavaroztak fel, 35 hüvelykes BF Goodrich sárgumikkal.A krómcsomaggal feldobott, szénfekete gyöngyház festékkel bevont Jeep belső tere is sokkal igényesebb, speciális sötét/narancs nappabőrbe burkolva. A techno hangulatot erősítik a finoman kimunkált műszerek. A hátul ülők a MyGIG multimédiás rendszer jóvoltából menet közben DVD-t is nézhetnek.