/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
avenger, év autója, jeep, jeep avenger

a csendes amerikai

A Jeep Avenger lett az Év Autója

időpont:2023. január 13. 15:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Jeep Avengert választották meg ma az európai Év Autójának a Brüsszeli Nemzetközi Autószalonon. Ez az első alkalom, hogy amerikai márka modelljének ítélték oda ezt a rangos díjat.

avenger, jeep avenger, új jeep

avenger

Bemutatkozott az első tisztán elektromos Jeep

időpont:2022. október 17. 15:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Jeep márka a 2022. évi Párizsi Autószalonon bemutatta első tisztán elektromos modelljét, az Avengert. A kompakt Avenger a kiváló terepalkalmasságú, tisztán elektromos, Európára méretezett Jeep modellek tervezett portfoliójának első tagja.

a nap képe, acura, avenger, nsx, nsx roadster, új honda

Targatetővel?

A nap képe: Az NSX, amit csak remélhetünk

időpont:2015. augusztus 25. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A számítógéppel pillanatok alatt szerkeszthető képek világában már nem okoz gondot még, vagy soha nem is létező modelleket létrehozni. Így született meg a Honda/Acura NSX targatetős változata is

avenger, chrysler, dodge, jeep, mopar, sema

BIRODALMI TUNING

Dodge Avenger a’ la Csillagok Háborúja

időpont:2007. október 31. 12:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Chrysler nyolc átalakított Chrysler, Jeep és Dodge modellt mutat be a Specialty Equipment Market Association, azaz SEMA Show-n Las Vegas-ban (okt. 30. - nov. 2.). Az autós kiegészítők piaca az USA-ban eléri a 36,7 milliárd dollárt, így az éves SEMA kiállításra a gyártók nagyon komolyan készülnek. Kezdjük egy érdekes autóval, a fiatal Dodge Avenger modellel, melyet a házi tuner, a Mopar Underground emberei spéciztek fel. A Dodge Avenger Tuner Stormtroopert egyenesen a Csillagok Háborúja inspirálta, azon belül is a birodalmi katonák fehér kosztümje.

avenger, dodge, frankfurt, startech

Így is kinézhet egy Dodge

időpont:2007. szeptember 26. 14:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Brabus amerikai autókra szakosodott társcége, a Startech egy vadiúj Dodge Avengeren mutatta be kreativitását. A Frankfurtban bemutatott koncepcióautó számos egyedi megoldást hordoz, ötvözi az old-school és a modern dizájnt. A 22-es felniken álló alkotás motorterében egy 2,4 literes turbómotor dolgozik, 340 lóerővel.

avenger, dodge

Két új Dodge a hazai piacon

időpont:2007. június 11. 11:12

szerző:Autoblog

címkék: