/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
model 3, startech, tesla

német tuning

A nap képe: egy nem hétköznapi Tesla Model 3

időpont:2020. október 19. 17:40

szerző:Autoblog

címkék:

A Tesla Model 3 jelenleg a világ legnépszerűbb elektromos autója, így a Brabus alternatív hajtású modellekkel is foglalkozó leányvállalata, a Startech komplett tuningprogramot dolgozott ki hozzá.

genfi autószalon, startech, suv, tuning, új range rover, velar

Nemes munka

Újabb tuning a Range Rover Velarhoz

időpont:2018. március 02. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Minden bizonnyal a soron következő Genfi Autószalon tuningpalettájának egyik kedvenc résztvevőjével van dolgunk a Startech Range Rover Velarja személyében. A méretes SUV egy igényes plasztikai műtéten esett át.

discovery, land rover, startech

az első

Startech Land Rover Discovery

időpont:2017. szeptember 10. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Land Rover Discovery immár az ötödik nemzedékénél tart, a Brabus csoporthoz tartozó Startech pedig elsőként kínál hozzá tuning alkatrészeket. A kínálatot jelenleg aerodinamikai csomag, 22 colos kerekek, valamint exkluzív beltéri kiegészítők alkotják.

a nap képe, defender, land rover, startech, tuning

Kemény és puha

A nap képe: Egy civil-katonai Land Rover Defender

időpont:2017. július 15. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Legalább annyira kívánatos, mint egy Mercedes G-osztály és legalább annyira népszerű a tunerek körében is. Most épp a Startech nyúlt hozzá a klasszikus dzsiphez, hogy egy modern, de minden terepen boldoguló négyerekűt alkosson belőle.

bentayga, bentley, bentley bentayga, startech

startech bentayga

Itt az első módosított Bentley SUV

időpont:2016. július 25. 19:50

szerző:Autoblog

címkék:

A nemesítő cégek közül elsőként a Startech nyúlt hozzá a Bentley vadonatúj szabadidő-autójához, a Bentaygához. Komplett aerodinamikai készletet fejlesztett hozzá, 23 colos kerekekkel vértezte fel, de sportkipufogó-rendszer és ültetés is készült hozzá.

discovery sport, land rover, startech

az első

Startech Land Rover Discovery Sport

időpont:2016. február 13. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Startech komplett programot dolgozott ki a Land Rover Discovery Sporthoz, melynek keretében a terepjáró külső aerodinamikai készletet, 22 colos könnyűfém felniket, ültetést, chiptuningot és exkluzív belső kiegészítőket kapott.

defender, land rover, startech

szép búcsú

Startech Land Rover Defender

időpont:2015. július 28. 17:40

szerző:Autoblog

címkék:

Méltóképpen búcsúzik a Startech tuningcég a terepjárók ősapjától, a Land Rover Defendertől. Az ezüst és fekete színben pompázó, bőrkárpittal és multimédiás rendszerrel felvértezett gépből a gyártási időszaknak megfelelően 68 példányt készítenek.

pickup, range rover, sanghaj, startech

unikum

Range Rover pickup a Startechtől

időpont:2015. április 15. 21:05

szerző:Autoblog

címkék:

A Brabus brit márkákra szakosodott leányvállalata, a Startech a Sanghaji Autószalonon egy platós Range Roverrel állt elő, amely egyedülálló a maga nemében.

defender, land rover, startech

retró fíling

Startech Land Rover Defender

időpont:2012. december 18. 14:15

szerző:Autoblog

címkék:

Minden terepjáró nagyapja, a Land Rover Defender előtt tiszteleg a Startech tanulmányautója, amely az innovatív technológiát klasszikus dizájnnal házasítja.

jaguar, jaguar xj, startech, xj

BRIT-NÉMET LUXUS

Startech Jaguar XJ

időpont:2011. december 19. 21:35

szerző:Autoblog

címkék:

Kiemelt bánásmódban részesítette a Brabus csoporthoz tartozó Startech műhely a Jaguar luxuslimuzinját, az XJ-t. A több mint 5 méter hosszú szedánt sportos külső kiegészítőkkel, 21 hüvelykes kerékszettel és patinát sugárzó, káprázatos berendezéssel látták el.

dubaj, evoque, range rover, startech

SPORTOSAN ELEGÁNS

Startech Range Rover Evoque

időpont:2011. november 08. 20:54

szerző:Autoblog

címkék:

A legkisebb Range Rover SUV-ra hamar felfigyeltek az emberek, ami elsősorban a merész dizájnjának köszönhető. Mindemellett nem is rossz autó. A Dubaji Nemzetközi Autókiállításra elkészült az első átalakított példány, amit a nagynevű Startech végzett el.

avenger, dodge, frankfurt, startech

Így is kinézhet egy Dodge

időpont:2007. szeptember 26. 14:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Brabus amerikai autókra szakosodott társcége, a Startech egy vadiúj Dodge Avengeren mutatta be kreativitását. A Frankfurtban bemutatott koncepcióautó számos egyedi megoldást hordoz, ötvözi az old-school és a modern dizájnt. A 22-es felniken álló alkotás motorterében egy 2,4 literes turbómotor dolgozik, 340 lóerővel.