/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
genfi autószalon, jaguar, jaguar xj6, restomod, xj

genf 2018

A nap képe: a metálos Jaguarja

időpont:2018. március 13. 13:20

szerző:Autoblog

címkék:

A Genfi Autószalon egyik gyöngyszeme volt az Iron Maiden dobosának, Nicko McBrainnek épített Jaguar XJ6, amelyben ellenállhatatlan módon ötvözték a klasszikus és modern elemeket.

jaguar, peking, xj, xj ultimate

CSÚCSRAGADOZÓ

Jaguar XJ Ultimate

időpont:2012. április 25. 21:36

szerző:Autoblog

címkék:

A pekingi Auto China 2012 kiállításra nagy erőkkel készültek az európai prémium autógyártók. A Jaguar sem tétlenkedett, a kínai seregszemlére elkészítette az XJ limuzin különösen fényűző változatát, az Ultimate modellt.

jaguar, jaguar xj, startech, xj

BRIT-NÉMET LUXUS

Startech Jaguar XJ

időpont:2011. december 19. 21:35

szerző:Autoblog

címkék:

Kiemelt bánásmódban részesítette a Brabus csoporthoz tartozó Startech műhely a Jaguar luxuslimuzinját, az XJ-t. A több mint 5 méter hosszú szedánt sportos külső kiegészítőkkel, 21 hüvelykes kerékszettel és patinát sugárzó, káprázatos berendezéssel látták el.

jaguar, xj

SPORTCSOMAG

A leggyorsabb Jaguar limuzin

időpont:2011. november 11. 14:18

szerző:Autoblog

címkék:

A Jaguar zászlóshajója, az XJ mostantól Sport és Speed csomaggal is kapható. A sportcsomag finom külső változtatásokat, új könnyűfém felniket és egyedi belső kiegészítőket tartalmaz, míg a sebességcsomag 280 km/órás végsebességet tesz lehetővé.

jaguar, portfolio, xj

SPORTLIMO

Bemutatkozott az új Jaguar XJ

időpont:2009. július 10. 18:37

szerző:Autoblog

címkék:

Tegnap este a londoni Saatchi Gallery-ben lerántották a leplet az új Jaguar XJ limuzinról. Az áramvonalas négyajtós modell csaknem teljes mértékben üvegezett kupétetejével hoz újat, de a márkától idegen hátsó kialakítása is meglepi az embert.

genf, jaguar, portfolio, xj

PORTFOLIO 2009

Szuperluxus Jaguarok Genfben

időpont:2008. február 20. 15:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Portfolio név először 2005-ben tűnt fel a Jaguarnál, azóta a szuper-luxus livitelű, nagyon gazdag felszereltségű, korlátozott példányszámú modelleket jelöli. A Genfi Autószalonon lesz látható az új XKR és XJ Portfolio, melyek szépségükkel és teljesítményükkel ezúttal is lenyűgöznek minket. A 420 lóerős XKR kupé és kabrió júniustól, míg a 400 lovas XJ limuzin nyártól lesz megvásárolható.

jaguar, xj

EGY LÉPÉS ELŐRE

Kémfotón az új Jaguar XJ

időpont:2008. január 04. 13:38

szerző:Autoblog

címkék:

A Jaguar luxuslimuzinjának új generációját a Car Online kapta lencsevégre a gyár brit központja közelében. Noha a kép alapján a tesztpéldány leginkább az aktuális generációra hasonlít, a végleges változat jóval modernebb formavilágot kap, melynek egy-két részlete az új XF-et idézi majd. A karosszéria alatt a jelenlegi modell módosított padlólemeze lapul, ennek oka a fejlesztési költségek minimalizálása. A luxuslimuzin megtartja frontmotoros, hátsókerékhajtású jellegét, motorpalettáján viszont új hat- és nyolchengeres erőforrások szerepelnek majd.