/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
elektromos autó, jaguar xj, luxusautó, szedán, új jaguar, vadmacska

Elkaszált XJ

Befejeződik a legnagyobb szedán Jaguar gyártása

időpont:2019. május 31. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Idén nyáron gördül le az utolsó XJ modell a brit márka gyárának futószalagjáról, mellyel egy nyolcéves periódus végére kerül pont. Habár közvetlen utódja nem érkezik, a Jaguar egy méltó, teljesen elektromos autóval készül pótolni a zászlóshajó hiányát.

arden, arden aj 4, jaguar xj, xj12

arden aj 4

A nap képe: egy modernizált brit klasszis

időpont:2018. december 29. 17:20

szerző:DG

címkék:

A Jaguar XJ harmadik kiadása talán az egyik legstílusosabb brit nagykocsi, egy szép darab után ma is megfordulnak az utcán. Ez a tizenkét hengeres motorral hajtott példány pedig az egyik legjobb, amit valaha láttunk.

jaguar, jaguar xj, xjr575

friss XJ

Kozmetikában volt a legnagyobb Jaguar

időpont:2017. július 24. 17:30

szerző:DG

címkék:

A Jaguar új lendületet adott luxus sportlimuzinjának, az XJ-nek. Új műszaki megoldások és vezetői asszisztens rendszerek jelentek meg benne, az igazi újdonság azonban az XJR575 csúcsmodell, amely 300 km/órás végsebességével a Föld egyik legsebesebb négyajtósa.

a nap képe, jaguar xj, oldtimer, xj220

Eladó szépség

A nap képe: Egy méltatlanul elfeledett Jaguar

időpont:2015. december 12. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Amilyen gyors volt, olyannyira ritka is a Jaguar XJ220, mégsem lett sikertörténet belőle. A 90-es évek egyik legjobb sportautójából most egy makulátlan, jobbkormányos példányt kínálnak a neten több mint százmillió forintnak megfelelő összegért.

jaguar, jaguar xj, startech, xj

BRIT-NÉMET LUXUS

Startech Jaguar XJ

időpont:2011. december 19. 21:35

szerző:DG

címkék:

Kiemelt bánásmódban részesítette a Brabus csoporthoz tartozó Startech műhely a Jaguar luxuslimuzinját, az XJ-t. A több mint 5 méter hosszú szedánt sportos külső kiegészítőkkel, 21 hüvelykes kerékszettel és patinát sugárzó, káprázatos berendezéssel látták el.