/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Startech Land Rover Defender

2015. július 28. 17:40   |   Autoblog
címkék:  

Méltóképpen búcsúzik a Startech tuningcég a terepjárók ősapjától, a Land Rover Defendertől. Az ezüst és fekete színben pompázó, alvázvédelemmel, színezett üvegekkel és 18 colos kerekekkel ellátott, bőrkárpittal és multimédiás rendszerrel felvértezett gépből a gyártási időszaknak megfelelően 68 példányt készítenek.

Jövőre végleg elbúcsúzunk a klasszikus Land Rovertől, melynek a brit márkákra szakosodott Startech tuningcég egy limitált példányszámú Defender kiadással állít emléket. A Startech Sixty8 a hosszú, öt- vagy hétüléses Land Rover Defender 110 Station Wagon modellel alapul és összesen 68 darab készül majd belőle.

A speciális kiadást Corris szürke /Santorini fekete metál karosszériája, no meg a Sixty8 jelvények különböztetik meg a társaitól. A hagyományos színsémához klasszikus acélkerekekre hajazó, 18 hüvelykes könnyűfém kerekeket választottak, melyekre 265/65-ös terepmintás abroncsokat húztak. Emellett új első részt faragtak az autónak; a fekete hűtőrácshoz fekete lökhárító adódik, alulra pedig masszív alumínium védőelemet erősítettek fel. A fényszórókat modern full-LED-es darabokra cserélték, akárcsak a hátsó lámpákat. Ezen kívül a sárvédőket picit kiszélesítették, oldalra pedig fém fellépőket tettek fel.

A Sixty8 belső terét a legnagyobb gondossággal és precizitással rendezték be, mégpedig a legfinomabb bőrkárpit felhasználásával. Az ülések, a műszerfal java része, valamint az ajtók alsó része világosbarna bőrrel kárpitozták, míg az ajtók felső része és a műszerpult két oldala fekete bőrborítást kapott. Az árnyékolókat és a mennyezetet stílusosan fekete Alcantara szövettel húzták be. Mindezt gyémánt mintával bolondították meg, ami a középső könyöklőre is kiterjed. A kényelmes, a gyárinál hosszabb konzolú ülésekbe fűtést is beépítettek. Mindemellett sportkormányt, rozsdamentes acél pedálokat, valamint alumínium váltógombokat és kézifékkart építettek be, némi sportosságot is csempészve az exkluzív utastérbe.

A Sixty8 Limited Edition plakettel ellátott középkonzol egy dupla-DIN-es Alpine fejegységnek is helyet ad, amely DVD meghajtót, SD-kártya olvasót, USB portot és Bluetooth csatolót is tartalmaz. A 6,1 colos érintőkijelző a 3D-s navigátor és a tolatókamera képét is mutatja.

A Startech Sixty8 meghajtásáról a széria 2,2 literes turbódízel motor gondoskodik, 122 lóerős teljesítménnyel és 360 Nm-es nyomatékkal. A Defender álló helyzetből 15,8 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/órára, a végsebessége pedig 145 km/óra. Már világszerte megrendelhető a Startech dealereknél, az első darabokat szeptemberben vehetik át a tulajdonosaik. Az ötajtós változat ára 67 990, míg a hétüléses kivitelé 69 900 euró.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/