/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A klasszikus autók tulajdonosainak kedvez az FCA

2019. december 11. 13:40   |   Autoblog
címkék:  

A Mopar és az FCA Heritage elindítja történelmi alkatrész osztályát, amely a klasszikus típusokhoz kínál eredeti alkatrészeket. Az első rendelhető cikkek első és hátsó lökhárítók a Lancia Delta Integrale, illetve az Integrale Evoluzione modellekhez.

A klasszikus FCA-modellek tulajdonosai mostantól böngészhetik az újragyártott eredeti alkatrészek katalógusát, a Heritage Parts-ot, amely az Alfa Romeo, Fiat, Lancia és Abarth márkák hagyatékát ápoló FCA Heritage és a Mopar közös projektjeként indult el. A katalógusban szereplő első alkatrészek az FCA történetének egyik legikonikusabb modellje, a Lancia Delta HF Integrale és Integrale Evoluzione első és hátsó lökhárítói.

A lökhárítókat az eredeti öntőminták alapján, méretpontosan készítik el, polymer thermoplastic (POCAN S1506) anyag felhasználásával, így az alkatrész erős és kemény lesz, hatékonyan ellenáll a hőnek, nem szívja be a nedvességet és nem hajlamos a repedésekre. A Delta Integrale Evoluzione esetében másfajta polymer thermoplasticot (Xenoy CL101) használnak, amely kiválóan ellenáll az oldószereknek és alacsony hőmérsékleten is remekül alakítható.

Az első lökhárítók nettó 1300, a hátsók pedig nettó 1150 euróba kerülnek. Az alkatrészeket kizárólag az FCA hálózatán keresztül és a Mopar áruházban lehet megvásárolni. A lökhárítókat Lancia Classiche csomagolással szállítják ki a megrendelőknek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/