/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy szomszéd állította meg a száguldozó tinit – videók

2014. június 07. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A tengerentúlon nem ritkák az autósüldözések, ám az esetek többségében hamar véget vetnek a minden eszközt bevetni képes rendfenntartó szervek az efféle ámokfutásoknak. De mi a helyzet, ha az elkövető csak 14 éves, ráadásul egy kertvárosi részen száguldozik fel-alá?

Amerikában a nagy távolságok, valamint az olcsó benzin és gépkocsi-árak miatt nem véletlen, hogy szinte minden családnak van egy-két négykerekűje. Ez még a nyugdíjasok körében sem számít luxusnak, így gyakran láthat a kint nyaraló európai akár egy kőkemény Chevrolet Corvettet 60-70 évesek kezei között.

Csakhogy némely családban akadnak Need for Speeden nevelkedett túlbuzgó gyermekek, akik a nagypapa tulajdonát játékszernek gondolják, és a hecc kedvéért elkötik egy körre nem kis riadalmat okozva szüleik és a szomszédság között.

Épp így történt egy hete Utah államban, ahol egy mindössze 14 éves fiú lopta el nagyapja Hyundai Velosterét, amivel a helyi parkon és kisutcákon át száguldozott. A rendőrök hiába próbálták megállítani, rendre elkerülte őket, mire az egyik szomszéd megelégelte a történéseket, és beszállt hatalmas Dodge Ram pickupjába, majd egyszerűen a srác elé hajtott vele.

Bár alacsony sebességnél találkoztak, az óriás eléggé összetörte a koreai négykerekűt. Szerencsére senkinek nem esett baja az incidens során.

http://youtu.be/Mjevs7580-I

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/