/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (4) |
| Több

A nap képe: Ennyire csúnya Focus kombit még nem láttunk

2017. január 12. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Ford már teszteli a következő Focus kombi technikáját és viselkedését, ám a bevált álcázó matrica helyett az aktuális generáció ötajtós változatának egy – szó szerint – 20 centivel megtoldott példányát küldte ki a szabadba, amit egyszerűen nem tudunk komolyan venni.

Ha a legrondább prototípusokat kéne rendszereznünk, a Ford is kapna egy helyet a top 10-ben az alábbi Focus-szal.

Az eredetileg ötajtósként létrehozott ovális emblémást ugyanis a gyáriak kombivá alakították, méghozzá a lehető legprimitívebb módszerrel: levágták a hátsó kerék mögötti szakaszt, és megtoldották nagyjából 20 centiméterrel.

Ettől nem csak a hátsó oldalablak, de a kerékív és a tető lejtése is megtört, megnyúlt, aminek köszönhetően igazán esetlenül fest az autó. Persze a Ford a lemezek alatt rejlő technikára koncentrált ezzel a korai tesztpéldánnyal, sőt, talán a mérnökök is csak szerették volna felhívni a kémfotósok figyelmét ezzel az öszvérrel – például a csomagtérajtón az Elvis felirat olvasható minden ok nélkül.

Mindenesetre, eddig jól menedzseli a cég az új Focus titokban tartását, ugyanis semmit sem tudunk róla, pedig, ha minden igaz, jövőre kerülhet forgalomba a negyedik generáció, melyet szintén világmodellnek szánnak – akár teljesen elektromos meghajtással szerelve.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Gyopárosi János
2017-01-12 - 15:23

Az egyik autós szakértő azthiszem a V90 Volvora irta, hogy a leggyorsabb halottasszállitó amit látott. Erre mondhatjuk a legrondább halottasszállitó! Kombi változatok lehet, hogy praktikusak de nagyonrondák az biztos! Kinek a Pap kinek a Papné monhatjuk de nem egy esztétikai élmények az biztos.

Lapos Elemér
2017-01-13 - 05:32

Jól néz ki.
Ráadásul ez teljesen mellékes, ugyanis az
Ár/érték arány, a fogyasztás, a megbízhatóság, a kényelem számít.

Vaszedi
2017-01-19 - 17:33

Lapos Elemér, ha tényleg nem számítana a külső, akkor a párválasztásnál az összes ronda, szakadt nő elkelne, aki egyébként olcsón ruházható, jól főz, hetente takarít és jó az ágyban. Ár/érték arányban mindenképp kenterbe vernék a dekoratív, ámde csekély háztartási ismeretekkel rendelkező hölgyeket.

Kombifan
2017-11-26 - 18:57

Ez egyszerűen gyalázatos; Ekkora okádékot egyszerűen nem engedhetne meg magának semmilyen márka sem, a Ford meg nyílvánvalóan pöláne nem….Ez még egy sufni tuningnál is ígénytelenebb borzalom; Olyan mintha belerohantak volna a hátuljába, majd forrasztópákával összeillesztették volna;
Ennél még a Lada 2104 kombi fara is jobban néz ki, pedig az is olyan, mintha hátulról megcsapták volna….

Amúgy nem osztom az alattam lévő megjegyzését, hogy minden kombi ronda, mert azért példának okáért 1 Mercedes W123 combi, vagy 1 BMW 525d touring vagy 1 Saab 9.3 kombi, a legszebb nyugati kombik…Ezek nem a zöldséges-kőműves, lepukkant, teherautósorba befogott típusok…..
Hanem erős (nyugati)középkategóriás családi autók….


*/