/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Hamilton és a Merci G63 AMG 6×6

2015. szeptember 08. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A brit Forma-1-es sztár Facebook profiljára töltötte fel az alábbi fotót, melyen egy ritka és drága Mercedesszel pózol. A megkérdőjelezhető hasznot hajtó G63 AMG 6×6 ára ugyanis 140 millió forintra rúg, ennek ellenére a pilóta lehet, vesz egyet magának.

Úgy tűnik, nem csak a pályán szeret villogni a Forma-1 kétszeres bajnoka és egyben a jelenlegi éllovas, Lewis Hamilton.

A Mercedes pilótája olyannyira büszke munkaadójára (vagy épp fordítva), hogy legutóbb a G63 AMG behemót variánsával, a 6×6-tal találkozott, melyről az alábbi fénykép tanúskodik a sportoló Facebook oldalán.

A 457 ezer eurót (azaz mintegy 142 millió forintot) kóstáló hatkerekű terepjáró ráadásul annyira bejött a britnek, hogy megfontolta annak vásárlását is, mely a saját nevével fémjelzett Pagani Zonda 760 LH mellett biztos nem mutatna rosszul.

Egyébként a Száguldó Cirkusz mezőnye tele van híres járgányokkal. Jenson Button márkahű emberként például többek között egy McLaren P1, Fernando Alonso pedig egy új Honda Civic Type R boldog tulajdonosa. Ezzel szemben Felipe Massa régi munkaadóját reklámozza, hisz egy LaFerrarit birtokol.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/