/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Kigyúrt arisztokrata

2018. november 07. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ez születik akkor, amikor a nemest nemesítik tovább, avagy a Mansory elkészítette a Rolls-Royce Phantom polgárpukkasztó kiadását nagyobb lökhárítókkal, küszöbökkel, kerekekkel, több kipufogóval és lóerővel.

Még azzal az autóval is lehet valamit kezdeni, amely mindenek felett áll luxusban – legalábbis a Mansory szerint.

Hiába a Rolls-Royce-ok végtelen személyre szabhatósága, az elegáns vagy elegánsabb kombinációk unalmas halmazából a Mansory segíthet kitörni a többre vágyó tulajdonosoknak. Az alábbi képeken látható variációkban a közös vonások az új lökhárítók (elől extra hűtőráccsal), nagyobb küszöbök, fekete alufelnik, illetve a négyes kipufogóvégződés.

Mivel a színeket úgy kombinálhatják a megrendelők, ahogy csak akarják, a fél tucat különböző Phantom csak példaként tárul elénk. A belső a márkához illő kezelést kapja a legfinomabb bőrözéssel, mintázatokkal és néhány extra világítással.

Biztosan akadnak, akiket elborzaszt a kipreparált luxuslimuzin látványa, az viszont valószínűleg mindenkinek tetszeni fog, hogy a 6.6 literes duplaturbós V12-es 571 lóerejét és 900 Nm-es csúcsnyomatékát 710 paripára és 950 Newtonméterre növelte a nemesítőcég.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/