/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Kipofozta a Mercedes-AMG GT-t a Mansory

2016. június 06. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy átfogó nemesítést adott ki a jelenleg kapható legkomolyabb utcai Mercedeshez a Mansory. A tuner nem csak a többféle vidám szín lehetőségét kínálja, de 220 plusz lóerőt is a gyári 510-en felül, ami durva dolgokra teszi képessé a német sportolót.

Első ízben a Genfi Autószalonon lehetett szemügyre venni a neves tuner jól átgondolt csomagját a Mercedes új üdvöskéje, az AMG GT S-hez tálalva.

Az akkor fegyveracél fóliát kapott kupé most kiegészült három további, vidám színnel: az egyik matt piros, a másik matt fehér, míg az utolsó, talán a legfeltűnőbb a fényes narancs. Akármelyikkel is kérjék a megrendelők, az oldalanként 25 mm-rel szélesített optikai csomag jól áll az autónak. A konkrét lista a következő elemekből épül fel: egy első toldat, illetve egy diffúzor és egy hátsó szárny a leszorító erő növeléséért. A pontot az i-re az elől 9,5×21, hátul pedig 10,5×21 collos felniken feszülő 245/35 és 305/25-ös papucsok teszik fel.

A belsőt szénszálas műanyag és bőr felhasználásával, különböző színkombinációkban variálhatják kedvük szerint a vevők, a motorerő növeléséből azonban egyféle áll rendelkezésre. Ez a turbók lecserélésével, új kipufogórendszer felszerelésével, valamint a motorvezérlő elektronika átírásával elért további 220 lóerő, vagyis képes akár 730 paripát mozgósítani szükség esetén a V8-as aggregát. Ezek tükrében nem csoda, hogy 4 tizeddel javítva 3,4 másodperc alatt letudható a százas sprint, míg a végsebesség 330-ra nőtt. Az árakat egyelőre nem ismertette a tuner.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/