Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ledobta tetejét az új Ferrari

2016. február 12. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A magyar virtuál-designer X-Tomi rögtön, ahogy kezei közé kapta a Ferrari FF utódjának első képeit, elkezdett dolgozni a modell átalakításán, melyből végül egy kabrió kerekedett. A GTC4Lusso ezen változata azonban valószínűleg sosem fog megvalósulni.

Egyesek a Ferrari FF ráncfelvarrásának, mások egy méltó utódnak tekintik a GTC4Lusso modellt, amit hivatalosan csak a jövő hónapban mutatnak be az olaszok, a virtuális tuningmesterek és művészek rögtön lecsaptak az újdonság első fotóira.

Így tett X-Tomi is, aki megskalpolta az alapmodellt, hogy egy négyüléses nyitott tetős sportautót hozzon ezzel létre, ráadásul vakító kék fényezéssel. Sajnos azonban az olaszok tervei között egyelőre nem szerepel egy ilyen luxuscikk kifejlesztése, pedig ránézésre főnyeremény lenne.

Mint az már ismert, az autó mozgatásáról a jó öreg 6.3 literes szívó V12-es aggregát fog gondoskodni valahol 680 lóerő és 697 Nm társaságában. Az erőt egy hétfokozatú automataváltó továbbítja majd mindegyik kerék felé, amelyek ráadásul kormányozhatók is lesznek. Egyelőre több részlet nem nagyon ismert, de már nem kell sokat aludnunk, hogy szemügyre vehessük a legújabb olasz betonrakétát.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.