/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Nincs ennél mérgesebb Audi Q5

2018. július 27. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Darázsbőrbe bújtatta az Audi SQ5 modelljét a Lumma Design, miközben férfiasabbá is varázsolta azt. A 354 lóerős SUV érdekes anyagból készült kiegészítőkkel büszkélkedhet.

Nemrég mutatta be a Detroiti Autószalonon SQ5 névre keresztelt sportos szabadidőautóját az Audi, a Lumma Design pedig máris kezelésbe vette a terepjárót.

Mivel a 3.0 literes V6-os TFSI 354 lóereje mellé társított 500 Nm-es nyomatékot elégnek ítélték meg a mérnökök, a motorhoz nem nyúltak, csupán a tipikus külsőt dobták fel ezzel-azzal – így továbbra is 5,4 másodperc alatt képes százra katapultálni az SUV.

A gyárilag szolidan sportos, inkább elegánsra szabott kasztni megkapta a CLR 5S optikai csomagot, amely tartalmaz egy első lökhárító toldatot, első-hátsó kerékív-szélesítéseket, új küszöböket, hátsó toldatot diffúzorral, négyzet formájú kipufogóvégeket, valamint opcionálisan egy extra szárnyat a csomagtérajtó alsó felére. Az új kiegészítők mindegyikét egy újfajta eljárással PUR-RIM technikával (poliuretánok reaktív fröccsöntése) készítették, így könnyebbek és erősebbek az átlagos műanyagnál. Végül az egészet matt sárga színnel vonta be a Lumma.

A pontot az i-re a hatalmas, 5×2 küllős fekete felnik teszik fel ezüst peremmel – csak a padkákhoz ne merészkedjünk közel…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/