/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
clr g770 r, g 63, g-osztály, lumma, mercedes, widebody

az utak királya

Igazó rombolót készített a Lumma Design

időpont:2020. november 08. 18:15

szerző:Autoblog

címkék:

Ha a Mercedes ikonikus terepjárójának egyedire szabásáról van szó, a német Lumma Design megkerülhetetlen. A G-osztállyal előszeretettel foglalkozó nemesítő egy újabb mesterművet alkotott, maszkulin formákkal, 24-es kerekekkel és erőteljes hangzású kipufogórendszerrel.

audi, lumma, rs q8

705 ló

Brutális Audi RS Q8 a Lummától

időpont:2020. június 17. 19:50

szerző:Autoblog

címkék:

Az Audi RS Q8 a tuningcégek egyik kedvencévé kezd válni. Ezúttal a Lumma Design mutatta be a tudását rajta. A német nemesítő szénszálas ruhába bújtatta a SUV-ot, módosította a felfüggesztését és a motorját is felpaprikázta. Az eredmény egy brutális aszfaltszaggató lett.

bmw, bmw x7, lumma, x7

izomgép

Lumma BMW X7

időpont:2020. április 24. 19:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Lumma Design felspécizte a legnagyobb bajor szabadidőautót, a BMW X7-est. A nagyvas optikai tuningot, nagyobb kerekeket és exkluzív belső kiegészítőket kapott, amelyek még impozánsabbá tették.

aston martin, dbx, lumma, suv

lumma clr am

Nagyon vad lett az első módosított Aston Martin SUV

időpont:2020. február 25. 18:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az extrém karosszériaátalakításairól ismert német Lumma Design látványterveket tett közzé az Aston Martin DBX átiratáról. A Lumma CLR AM készlet az első tuningcsomag a brit szabadidőautóhoz és összesen csak 20 darab készül majd belőle.

g-osztály, lumma, mercedes

sávtakarító

Lumma Mercedes-Benz G-osztály

időpont:2019. december 17. 20:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Lumma Design egyik kedvenc tuningalanya a Mercedes legendás terepjárója, a G-osztály. Az elmúlt évek során rengeteg különböző átiratát mutatták be a modellnek; jelenleg a kiszélesített, 23 colos kerekekre állított és karbon alkatrészekkel felöltöztetett verzió fut.

bmw x7, clr x7, lumma

680 lóerő

Megvadított BMW X7 a Lummától

időpont:2019. október 10. 20:20

szerző:Autoblog

címkék:

Az immár több mint 30 éve tevékenykedő német Lumma Design prémiumautók átalakításával szerzett hírnevet magának. Kreációik igényesek és feltűnőek, közös jellemzőik a kiszélesített karosszéria, illetve az óriási méretű kerekek. Pontosan ezeket kapta ez a BMW X7 is.

evoque, lumma, range rover, widebody

evoque widebody

Brutális Range Rovert küldött utcára a Lumma

időpont:2019. szeptember 20. 18:20

szerző:Autoblog

címkék:

Az extrém átalakításairól ismert német Lumma Design testépítőt faragott a második generációs Range Rover Evoque modellből. A prémium SUV-t látványos widebody karosszériakészlettel és óriáskerekekkel látta el, amitől az kifejezetten brutális kiállású lett.

a nap képe, G63, karbon, lumma, mercedes-amg, tuning

A csúcson túl

A nap képe: Hat kipufogós Mercedes G-osztály a Lumma Designtól

időpont:2019. április 18. 09:47

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Már 30 éve készít nemesítő csomagokat különféle prémium autókhoz a Lumma Design, ám eddig még ilyen szinten nem alakított át terepjárót, mint amilyen a Mercedes-AMG G63-as SUV lett. A LUMMA CLR G770 csomag a legújabb modellhez készült, többek között hat darab kipufogóval.

audi sq5, lumma, tuning

Lumma munka

A nap képe: Nincs ennél mérgesebb Audi Q5

időpont:2018. július 27. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Darázsbőrbe bújtatta az Audi SQ5 modelljét a Lumma Design, miközben férfiasabbá is varázsolta azt. A 354 lóerős SUV érdekes anyagból készült kiegészítőkkel büszkélkedhet.

clr g770, g-osztály, genfi autószalon, lumma

Brutális G-osztály a Lummától

időpont:2018. március 05. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Noha az új Mercedes-AMG G 63 első ízben a Genfi Autószalonon áll a közönség elé, a Lumma máris elkészítette a terepjáró tuningolt változatát. Egy agresszív kiállású járművet kreált, amelyik megoszthatja a közönséget. Elmenni mellette biztosan nem lehet csak úgy.

lumma, tuning, új range rover, velar

A kellő plusz törődés

Finomhangolást kapott a Range Rover Velar

időpont:2018. február 07. 13:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Range Rover új terepjáróját a Lumma Design vette kezelésbe, és rögtön csinosított rajta: a szélesebb kerékívek akár 23 collos kerekeket is elbírnak, de több alkatrészből is az ügyfelek válogathatnak.

a nap képe, lumma, tuning, új range rover, velar

Tovább hízott

A nap képe: Hatalmas tuning hatalmas autóhoz

időpont:2018. január 13. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Lumma Design tovább hizlalta a Range Rover Velart az SUV-hez készített optikai csomagjával. A tíz centis szélesítés csak hab a tortán, az összképet olyan elemek is vadítják, mint az akár 23 collos kerekek, a többféle fóliázás vagy az egyedi kiegészítők.