/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Finomhangolást kapott a Range Rover Velar

2018. február 07. 13:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Range Rover új terepjáróját a Lumma Design vette kezelésbe, és rögtön csinosított rajta: a szélesebb kerékívek akár 23 collos kerekeket is elbírnak, de több alkatrészből is az ügyfelek válogathatnak.

Még előző hónapban mutatta be a Lumma Design a Range Rover Velarhoz alkotott szélesítő csomagját, melyet most a cég továbbfejlesztett.

Az optikai tuning fő elemei továbbra is az oldalanként 3 centiméterrel szélesített kerékívek, (a szett ára bruttó 1749€) melyekbe 22 vagy akár 23 collos felniket is szerelnek a nemesítő emberei. A 22”-os „füstös fekete” felni bruttó 986 euróért, míg a 23 collos mattfekete 1254 euróért kérhető az autóra.

A sort az olyan kiegészítők teszik teljessé, mint az egyedi hűtőrács (a vízszintesen tagolt változat 419, a sima méhsejtes 409 eurót kóstál), a háromrészes első kötény (534€), a motorháztető szellőzők (558€) vagy épp az apró hátsó szárny.

Belül sem maradt érintetlenül minden, egy szett alumínium borítás került a pedálokra, sportosabb kormánykerék, egyedi kérésre átalakított ülések és kárpitok találhatók az autóban.

Bár egyelőre a teljesítményt nem érték változások, a tuner már több motorváltozathoz is dolgozik erősítésen, így hamarosan arról is beszámolhatunk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/