/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Lumma BMW X7

2020. április 24. 19:00   |   Autoblog
címkék:  

A Lumma Design felspécizte a legnagyobb bajor szabadidőautót, a BMW X7-est. A nagyvas optikai tuningot, nagyobb kerekeket és exkluzív belső kiegészítőket kapott, amelyek még impozánsabbá tették.

A Lumma-átalakítás középpontjában a lenyűgöző aerodinamikai módosítások állnak. Az X7-re kerékjárat-szélesítéseket szereltek, amelyek oldalanként 50 mm-rel toldják meg a szélességet. Az idomokba ráadásul szellőzőket is vágtak, amelyek segítik a fékek hőcseréjét. Ezekhez idomulnak az új köszöbtoldatok, valamint az első és a hátsó szoknya. A vaskos spoilerek és a szélesítések nagyon izmos kiállásúvá teszik a nagy BMW-t. A dizájnerek megfejelték mindezt még egy hátsó élspoilerrel és egy tetőlégterelővel is.

A kerékjáratokat hatalmas, 24 colos kerekekkel töltötték ki. A Lumma CLR 24 RS elnevezésű elegáns könnyűfém felnik mérete elöl 10 x 24, hátul 13 x 24 col, és 295/30-as, illetve 355/25-ös abroncsokat feszítettek rájuk. Kapható eggyel kisebb garnitúra is, körben 305/35 méretű gumikkal. A tökéletes optika érdekében nyomtávszélesítőket is bevetettek. A komplett külső optikai csomagért 23 colos kerékgarnitúrával 16 750 eurót kérnek.

Az X7 utasterét is feldobták különböző ízléses kiegészítőkkel; többek között alumínium pedálszett és hímzett szőnyegek kerültek az autóba. Kérésre természetesen komplett újrakárpitozást is végeznek, tetszőleges színű bőrrel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/