/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Brutális Range Rovert küldött utcára a Lumma

2019. szeptember 20. 18:20   |   Autoblog
címkék:  

Az extrém átalakításairól ismert német Lumma Design testépítőt faragott a második generációs Range Rover Evoque modellből. A prémium SUV-t látványos widebody karosszériakészlettel és óriáskerekekkel látta el, amitől az kifejezetten brutális kiállású lett. Nincs még csak hasonló sem az utakon.

A Lumma Design aerodinamikai készletével (8270 euró) jóval férfiasabbá varázsolta a brit prémium szabadidőautót. Oldalanként 45 mm-rel szélesítette ki a kerékjáratokat, ehhez illeszkedő új első lökhárítót szerelt fel, lecserélte a küszöböket és szigorúbb hátsó diffúzoros lökhárítót tett fel. A gyárinál sokkal mélyebbre húzott spoilerek és a kijjebb tolt, hatalmas kerekek elképesztően izmos kiállást adnak az Evoque-nak.

A felni-abroncs kombináció (4500 euró) tökéletesen passzol a megszélesített járgányhoz. 10 x 22 colos görgőket csavaroztak fel 285/30 méretű gumikkal, és nyomtávszélesítőket is bevetettek, hogy az optika tökéletes legyen. Ezzel persze az Evoque útfogása is sokat javult.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/