/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Rendőrautó lett a Honda Civic Type R-ből

A Nürburgring leggyorsabb elsőkerekes autójának lenni jó reklám. Ezt lovagolta meg az ausztrál rendőrség is, amikor figyelemfelkeltési célokkal egy új Honda Civic Type R modellt vettek állományba. A 310 lóerős sportkocsi azonban nem fog üldözésekben részt venni.

Érdekes autóval bővült az ausztrál rendőrség flottája. Az új dél-walesi megyei kapitányság egy Honda Civic Type R modellt kapott 12 hónapra a Honda Ausztráliától. Ám ahogy az a legtöbb különleges rendőrségi négykerekűnél lenni szokott, az autó nem fog aktívan részt venni a szigetország biztonságának növelésében, legalábbis nem fognak vele üldözőbe venni senkit.

Ehelyett az úgynevezett „Eyewatch” (magyarul figyelő) program népszerűsítője lesz, amely a helyi rendőri erőkkel történő együttműködésre és környezetük biztonságosabbá tételére buzdítja fel a civil lakosokat. Így a 310 lóerős sportautó egy roadshow részese lesz számos helyszínen az államban. Élőben először a most zajló Fairfield Police and Community Kiállításon tekinthető meg.

A Honda Ausztrália vezetője, Stephen Collins szerint a Civic Type R tökéletes eszköz arra, hogy felkeltse a civilek figyelmét és érdeklődését a rendőri tevékenységek iránt, hisz temérdek rajongója van a motorsportoktól a mindennapi életben betöltött szerepéig bezárólag.

Ugyan az utcákon nem lesz látható, színösszeállításában és felszereltségében megkapta az ausztrál rendőrautókra jellemző jegyeket, így akár bevethető is lenne végszükség esetén.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/