/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Tetőboxos Audi R8

2018. május 19. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A PUR Wheels nem csak egy garnitúra vonzó alufelnit pattintott a négykarikás sportautó alá, hanem bámulatosan egyszerű eszközökkel komolyan átdolgozta annak kinézetét, így végül egy sportos utazóautót kaptunk fiatalos megjelenéssel.

Ha tetőboxos Audi, akkor leginkább a svéd síelő Jon Olsson és brutálisan átalakított Audi RS6 Avantja ugorhat be, de ezúttal egy másik négykarikást nemesítettek, ráadásul nem is a milliomos sportoló.

A „merényletet” a PUR Wheels követte el, melynek során elől 20×9, hátuk 20×11 collos FL26 felnik kerültek a kupé alá matt fekete színben, de a kasztni is kapott egy kék-fekete-fehér terepmintás fóliázást – széljegyzetként megemlítendő, hogy a kerekek 21 collos méretben és arany, ezüst, szürke vagy épp antracit színekben is elérhetők.

A görgők és a bevonat mellett azonban nem mehetünk el szó nélkül az Audi logós, fényes fekete tetőbox mellett sem – szigorúan a hasznos raktér miatt – melyet valahogy sikerült rögzíteni az R8-ashoz – bár nem tudjuk, mekkora sebességig képes a helyén maradni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/