/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Újabb tuningcsomag a divatikon Suzukihoz

2019. február 10. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem épp olcsó, nem is túl praktikus, mégis állandó hatalmas igény jelentkezik a Suzuki Jimny legújabb generációjára, melyet alig győz gyártani a márka. A népszerűséget a tunerek is igyekeznek meglovagolni, így készített a Wald International is egy csomagot az autóhoz.

Apró mérete miatt sokan egy cuki kis divatterepjárót látnak a Suzuki négyszemélyes terepjárójában, pedig az új Jimny az elődökhöz hasonlóan egy mindenféle útviszonyok között elboldoguló, kellemesen puritán, kis-SUV lett, aminek ráadásul sajnos meg is kérik az árát.

Limitált praktikusság ide, borsos árcédula oda, a Jimny úgy fogy, mint a cukor, pedig Amerikában például nem is kapható – legalábbis egyelőre, ugyanis az érdeklődés a tengerentúlon is hatalmas rá. A gyártó szinte nem győzi készíteni a modelleket – de ennél nagyobb baja sose legyen.

Akárhogy is, a mini G-osztálynak vagy Land Rover Defendernek is becézett új Jimny ügyesen berobbant a köztudatba, aminek nem csak a Suzuki örül, hanem egyes nemesítőcégek is.

Az egyik közülük a Wald International, amely elkészítette saját csomagját a kisterepeshez. A Black Bison (Fekete Bölény) névre keresztelt pakk nem épp a járgány cuki oldalára összpontosít, inkább valami vagány, gengszterautó képét igyekszik kelteni bennünk. Ehhez a matt fekete fényezésen kívül temérdek LED fényforrás, széles kerékívek, magasabbra emelt futómű, oldalt kivezetett kipufogók, új motorháztető és hűtőmaszk járul hozzá, a Toyo Open Country terepgumikról nem is beszélve.

Arról egyelőre nem tudni, hogy mi pénzt kér el az optikai átalakításért a cég, de a meghajtást egyelőre nem szándékozik piszkálni, így az 1.5 literes szívó benzinmotor 102 lóerővel gondoskodik a mozgásról, a tapadásért pedig a felezővel is ellátott Allgrip Pro összkerékhajtás felel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/