c-hr, toyota, toyota c-hr, wald

japán stílus

Egy radikális Toyota CH-R

időpont:2018. június 24. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A japán Wald International nem diszkréten elegáns optikai csomagjaival szerzett magának nevet az optikai tuning világában. Egy olyan extravagáns autóhoz viszont, mint a Toyota C-HR, úgy illenek a radikális karosszériaelemek, mintha eleve így tervezték volna.

artisan, lexus, lexus ls, modellista, trd, wald

japán stílus

A tuningcégek máris rárepültek a nagy Lexusra

időpont:2017. november 20. 12:30

szerző:Autoblog

címkék:

Amerikában a napokban vezették be, Európa még türelmetlenül vár a sorára, Japánban azonban már nemcsak hogy kapható a Lexus LS, de megjelentek a piacon az első optikai átalakító készletek is.

hibrid, prius, toyota, toyota prius, wald

agresszív hibrid

A legvadabb Toyota Prius

időpont:2016. május 16. 17:15

szerző:DG

címkék:

A Toyota Prius és a vadság elvileg összeegyeztethetetlen dolgok, a japán Wald International tuningcég azonban megmutatta, hogy nem lehetetlen. A Wald sikeresen gondolta tovább a hibrid modell élekkel tűzdelt, mozgalmas formáját és valóságos vadorzót faragott belőle.

a nap képe, hibrid, toyota prius, tuning, wald, zöld autó

Félelmetes villanyos

A nap képe: Ilyen vad Priust még senki nem készített

időpont:2016. április 22. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Most sem hazudtolta meg magát a Wald International. A tuningcég a negyedik generációs Toyota Priushoz készített egy morcosító csomagot Sports Lince néven.

mercedes-benz, ml 63 amg, wald

Fehér behemót

Átvedlett a Wald-féle ML Merci

időpont:2014. február 18. 12:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Az agresszív megjelenésre helyezték a hangsúlyt a tuner emberei. Ennek fényében fura a hófehér fényezés, de aki meglát egy ilyen batárt, aligha szánalommal fogja végignézni annak elsuhanását.

mercedes, wald

WALD CL

A legsötétebb Mercedes

időpont:2007. december 14. 14:31

szerző:tygger

címkék:

A japán Wald International kezelésbe vette kicsit a W216-os Mercedes CL luxuskupét, melynek kapcsán jól láthatóan a feketére gyúrt. Az autó szinte minden porcikája a legsötétebb színből készült, a teljes karosszériacsomag első és hátsó spoilereket, oldalküszöböket, diffúzort, tető és csomagtartóspoilert, új ködlámpákat, oldalsó és fényszórók feletti "kopoltyúkat" és új kipufogóvégeket tartalmaz. Az összképet a mattfekete alufelnik teszik teljessé. Galéria a címre kattintva!