/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
century, japán, toyota, wald

nemes luxus

A császár új ruhája: Toyota Century Wald tuning

időpont:2020. július 16. 20:10

szerző:Autoblog

címkék:

Az extrém optikai tuningjairól hírhedt Wald International ezúttal a Toyota Century-t vette kezelésbe. A csomag visszafogottabb és ízlésesebb a szokásosnál, ám a nemes luxusautón ennyi éppen elég.

hilux, toyota, toyota hilux, wald

wald hilux

Versenybölény Japánból

időpont:2020. február 12. 17:45

szerző:Autoblog

címkék:

Közúti (vagy inkább földúti?) versenyautót épített a Toyota Hiluxból a japán Wald International. A rövid nevűnek semmiképpen sem nevezhető Toyota Hilux Sports Line Black Bison Edition a pickup eddigi talán legagresszívabb optikai átirata.

c-osztály, japán, mercedes, wald

wald osztály

Mercedes C-osztály ütős japán stílusban

időpont:2019. augusztus 20. 18:00

szerző:Autoblog

címkék:

A japán Wald International autói a felszerelt kiegészítőkkel rendszerint úgy néznek ki, mint a modellsorozat elvetemült csúcsverziói. Ez a W205 kódú C-osztály sem egy visszahúzódó darab, eltekeri a fejeket, bármerre is jár.

a nap képe, tuning, új phantom, új rolls-royce, wald

Tuningolt luxus

A nap képe: Csirkehálót kapott a Rolls-Royce Phantom

időpont:2019. április 21. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A mindent átszabni képes Wald International a Rolls-Royce nyolcadik generációs Phantom modelljét vette kezelésbe, hogy a luxusból a sportosság felé tolja el annak stílusát. Az eltolás sikerült, csak nem biztos, hogy úgy, ahogy kellett volna.

a nap képe, allgrip pro, suzuki jimny, terepjáró, tuning, új jimny, wald

Fekete Bölény

A nap képe: Újabb tuningcsomag a divatikon Suzukihoz

időpont:2019. február 10. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Nem épp olcsó, nem is túl praktikus, mégis állandó hatalmas igény jelentkezik a Suzuki Jimny legújabb generációjára, melyet alig győz gyártani a márka. A népszerűséget a tunerek is igyekeznek meglovagolni, így készített a Wald International is egy csomagot az autóhoz.

lexus, lexus ls, wald

wald lexus ls

Egy szélsőséges japán luxuslimuzin

időpont:2018. augusztus 14. 13:00

szerző:Autoblog

címkék:

A japán Wald International tuningműhely szerint a Lexus LS vonalai túlságosan visszafogottak az autó szellemiségéhez képest, és rögtön vázolták is, szerintük hogyan kellene kinéznie a márka luxusszedánjának.

c-hr, toyota, toyota c-hr, wald

japán stílus

Egy radikális Toyota CH-R

időpont:2018. június 24. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A japán Wald International nem diszkréten elegáns optikai csomagjaival szerzett magának nevet az optikai tuning világában. Egy olyan extravagáns autóhoz viszont, mint a Toyota C-HR, úgy illenek a radikális karosszériaelemek, mintha eleve így tervezték volna.

artisan, lexus, lexus ls, modellista, trd, wald

japán stílus

A tuningcégek máris rárepültek a nagy Lexusra

időpont:2017. november 20. 12:30

szerző:Autoblog

címkék:

Amerikában a napokban vezették be, Európa még türelmetlenül vár a sorára, Japánban azonban már nemcsak hogy kapható a Lexus LS, de megjelentek a piacon az első optikai átalakító készletek is.

hibrid, prius, toyota, toyota prius, wald

agresszív hibrid

A legvadabb Toyota Prius

időpont:2016. május 16. 17:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Toyota Prius és a vadság elvileg összeegyeztethetetlen dolgok, a japán Wald International tuningcég azonban megmutatta, hogy nem lehetetlen. A Wald sikeresen gondolta tovább a hibrid modell élekkel tűzdelt, mozgalmas formáját és valóságos vadorzót faragott belőle.

a nap képe, hibrid, toyota prius, tuning, wald, zöld autó

Félelmetes villanyos

A nap képe: Ilyen vad Priust még senki nem készített

időpont:2016. április 22. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Most sem hazudtolta meg magát a Wald International. A tuningcég a negyedik generációs Toyota Priushoz készített egy morcosító csomagot Sports Lince néven.

mercedes-benz, ml 63 amg, wald

Fehér behemót

Átvedlett a Wald-féle ML Merci

időpont:2014. február 18. 12:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Az agresszív megjelenésre helyezték a hangsúlyt a tuner emberei. Ennek fényében fura a hófehér fényezés, de aki meglát egy ilyen batárt, aligha szánalommal fogja végignézni annak elsuhanását.

mercedes, wald

WALD CL

A legsötétebb Mercedes

időpont:2007. december 14. 14:31

szerző:Autoblog

címkék:

A japán Wald International kezelésbe vette kicsit a W216-os Mercedes CL luxuskupét, melynek kapcsán jól láthatóan a feketére gyúrt. Az autó szinte minden porcikája a legsötétebb színből készült, a teljes karosszériacsomag első és hátsó spoilereket, oldalküszöböket, diffúzort, tető és csomagtartóspoilert, új ködlámpákat, oldalsó és fényszórók feletti "kopoltyúkat" és új kipufogóvégeket tartalmaz. Az összképet a mattfekete alufelnik teszik teljessé. Galéria a címre kattintva!