/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A legvadabb Toyota Prius

2016. május 16. 17:15   |   Autoblog
címkék:  

A Toyota Prius és a vadság elvileg összeegyeztethetetlen dolgok, a japán Wald International tuningcég azonban megmutatta, hogy nem lehetetlen. A Wald sikeresen gondolta tovább a hibrid modell élekkel tűzdelt, mozgalmas formáját és valóságos vadorzót faragott belőle.

A Wald nem fogta vissza magát az átalakításnál, agresszív spoilerekkel öltöztette fel, hatalmas felniket rakott rá és porig ültette a karosszériát. A látvány egyeseknek letaglózó lehet, azonban kijelenthető, hogy nem ront a Prius alapjáraton megosztó megjelenésén. Sőt.

Az ABS műanyagból készült aerodinamikai csomag teljes körű, tartalmaz egy első lökhárítót alsó toldattal, áramvonalas küszöbidomokat, LED-es ködlámpával kiegészített diffúzoros hátsó lökhárítót, hátsó légterelő szárnyat, továbbá lámpatakarókat, amelyek emészthetőbbé teszik a furcsa formájú lámpákat. Akik a tuning területén kedvelik a japán megközelítést, ebben a munkában sem csalódnak. A Prius határozottan jobban néz ki a beavatkozás után.

A hajtáslánchoz nem nyúltak.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/