/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Átvedlett a Wald-féle ML Merci

2014. február 18. 12:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az agresszív megjelenésre helyezték a hangsúlyt a tuner emberei. Ennek fényében fura a hófehér fényezés, de aki meglát egy ilyen batárt, aligha szánalommal fogja végignézni annak elsuhanását.

A Wald International feltette az internetre első képeit legfrissebb munkájáról, az átplasztikázott Mercedes-Benz ML-osztályról, mely leginkább talán az AMG variánsra próbál hajazni.

Bár konkrét adatokkal még nem szolgálhatunk, a képek tanúsága szerint egy elég komoly átalakításról van szó, amely többek között tartalmaz egy erősen átszabott első lökhárítót karbon kiegészítőkkel, toldattal, több levegőnyílással és vízszintesről függőlegesre áthelyezett LED nappali fényekkel. Természetesen a hátsó lökös sem úszta meg átalakítások nélkül: két-két egybefonódó kipufogóvég, valamint egy brutális méretű diffúzor került az SUV fenekére.

Érdekes módon a tükröket, a hűtőrácsot, valamint a motorháztetőt érintetlenül hagyták a dizájnerek, ám a kerékjárati ívek nem úszták meg szélesítés és szellőzőnyílások nélkül. Az eredeti küszöbök és felnik helyét egyediek vették át.

Az elemek áráról és pontos megjelenéséről egyelőre nincs információ.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/