/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy szélsőséges japán luxuslimuzin

2018. augusztus 14. 13:00   |   Autoblog
címkék:  

A japán Wald International tuningműhely szerint a Lexus LS vonalai túlságosan visszafogottak az autó szellemiségéhez képest, és rögtön vázolták is, szerintük hogyan kellene kinéznie a márka luxusszedánjának.

Izmos, elegáns hátsó része, kupés tetővonala és erőtől duzzadó, futurisztikus orrkialakítása napjaink egyik legizgalmasabb formatervű luxusautójává teszik a Lexus LS-t, amely a limuzinok hagyománytiszteletét a sportautók rebellis személyiségével társítja. Persze mindenkinél máshol húzódnak a határok – a japán Wald International dizájnereinél például veszélyesen messze. Az európai luxusautók esetében többnyire célt is téveszt munkájuk, a távol-keleti esztétikum azonban a jelek szerint a legnagyobb szélsőségeken átívelően is érvényesül, legalábbis erre enged következtetni az LS-hez megálmodott tuningkészletük.

Az optikai csomag legalább olyan merész, mint a modell hajtáslánca, amely a korábbi nyolchengeres szívómotoroknak búcsút intve V6-os turbókat alkalmaz. Egy ilyen modell nem érheti be konvencionális idomokkal, gondolhatták a Wald tervezői, és megalkották az Executive Line csomagot, amely – a karosszéria fényezéséhez igazodva magas fényű vagy sötét tónusú – krómozott aerodinamikai kiegészítőkkel és a légterelő elemekbe integrált LED-es fényforrásokkal operál.

Külön gondoltak az F-Sport kivitelre: extra lökhárító idomokkal teremtettek köré még harciasabb légkört. Emellett kétféle kipufogóvég – egy vad a turbómotoros verzióhoz, valamint egy rejtett a hibridhez – is szerepel a csomagban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/