/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Mercedes C-osztály ütős japán stílusban

2019. augusztus 20. 18:00   |   Autoblog
címkék:  

A japán Wald International sajátos stílusban szokta tuningolni a járműveket; autóik a felszerelt kiegészítőkkel rendszerint úgy néznek ki, mint a modellsorozat elvetemült csúcsverziói. Ez a W205 kódú C-osztály sem egy visszahúzódó darab, eltekeri a fejeket, bármerre is jár.

A konverzió a frontrésszel indult, ahol a gyári hűtőrácsot egy négyzetrácsos darab váltotta fel, majdnem olyan, mint a csillagos márka Panamericana maszkja. De a lökhárítót is átrajzolták, az elem kapott egy alsó toldatot és további LED-es nappali világítást. A sort az új küszöbök, majd a hátsó lökhárító folytatja, amely agresszív diffúzort kapott.

Kétoldalt dupla kipufogóvégek merednek hátra, és persze nem maradt ki a középre telepített LED-es féklámpa sem F1-es stílusban. Az összkép mindenesetre pozitív, a megültetett és 20 colos kerekekre állított C-osztály rendkívül dögösen néz ki.

Az összkép nem mindenkinek a tetszését nyeri el, de meg kell hagyni, hogy a brutalizált limuzin nagyon dögösen fest.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/