/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Vajon mit rejtenek a Mansory Ferrarijában az X-ek?

2016. március 04. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bemutatta kőkemény átalakító csomagját a Ferrari 488 GTB modelljéhez a Mansory. A 790 lóerős szörnyeteg 3 másodpercen belül katapultál százra miközben leginkább a Ferrari FXX K szuperautójára hajaz.

Ismét előállt egy merész ötlettel a Mansory, melyben a Ferrari 488 GTB modelljét szedték szét és dolgozták meg a mérnökök.

A 4XX Siracusa névre keresztelt újdonság egy egyedi, a LaFerrariból eredő FXX K versenyautóéra hajazó szénszálas karosszériát kapott nagyobb légbeömlőkkel, aprócska fix hátsó szárnyakkal és légterelőkkel, valamint egy hatalmas diffúzorral.

A keményebb összhatásért a sárga-fekete színtémán túl az elől 255/30 ZR20, hátul 325/25 ZR21-es kerekek és a 20 mm-es ültetés felel.

Az igazi vadulás azonban a motortérben kezdődik, ahol a 3.9 literes duplaturbós V8-as erőforrás 661 lóerejéből sikerült 790-et varázsolni 870 Nm kíséretében egy új kipufogórendszer felhelyezésével, illetve a vezérlés átírásával. Ezek tükrében egyáltalán nem csoda, hogy az ágaskodó paripa 2,9 másodperc alatt katapultál százra, míg végsebessége eléri a 341 km/órát.

Az autót a Mansory standján, a Genfi Autószalonon lehet megtekinteni első ízben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/