/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ford S-MAX és Galaxy menetpróba

2010. augusztus 11. 15:01   |   Autoblog
címkék:  

Vezettük a Ford két újdonságát, a 2010-es modellévű S-MAX és Galaxy egyterűket. Az S-MAX továbbra is egyedi ajánlatot képvisel a nagy egyterűk kategóriájában, a Galaxy pedig egyszerűen csak a Ford of Europe legnagyobb autója. A friss formatervvel bíró két egyterűben köszönthettük a 203 lovas új EcoBoost turbómotort, valamint a Ford új fejlesztésű, duplakuplungos váltóművét. Mindkettő igen jó darab.

Galéria megtekintése Galéria megtekintése Galéria megtekintése Galéria megtekintése Galéria megtekintése

Vannak olyan technológiák, amelyek más Ford modelleken már kaphatók, de első ízben kínálják őket az S-MAX-hoz és a Galaxyhoz. Ilyen például a tolatókamera, a Ford kulcs nélküli nyitás rendszere és a díjnyertes Ford EasyFuel tanksapka nélküli üzemanyagtöltő rendszer. Az extrák között találjuk a radaros holttér figyelő rendszert (BLIS), a sebességhatárolót és az adaptív sebességtartó elektronikát, az egy darabból álló panoráma üvegtetőt, illetve van LED-es belső világítás csomag és új prémium hangrendszer is.

Az új S-MAX Trend, Titanium és Titanium S, míg az új Galaxy Trend, Ghia és Titanium szintekkel rendelhető. Novembertől mindkét egyterű elérhető lesz az 1,6 literes, 160 lóerős EcoBoost turbómotorral és a 200 lóerős 2,2-es TDCi dízel agregáttal is.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

Kapcsolódó cikkek

Autóteszt

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!