/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
ford, galaxy, s-max

frissítés

Új technológiák és motorok a Ford egyterűiben

időpont:2018. szeptember 12. 13:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Ford továbbfejlesztette az S-MAX és Galaxy modelleket, amelyek ezentúl még kedvezőbb fogyasztást, jobb teljesítményt és kifinomultabb működést kínálnak az európai vásárlók számára. A kínálatban most először megjelenik a Ford új 2,0 literes EcoBlue dízelmotorja is.

ford, galaxy

családi egyterű

Már rendelhető az új Ford Galaxy

időpont:2015. június 24. 18:10

szerző:Autoblog

címkék:

Az új Ford Galaxy hét utas számára kínál luxusszínvonalú utazási élményt. Az autó komfortját olyan megoldások javítják, mint a Ford adaptív kormányzás, a multikontúr ülések, valamint a menetzajokat csökkentő akusztikus üvegezés és tetőkárpit. Alapára 9,5 millió forint.

ford, galaxy

más dimenzió

Bemutatták az új Ford Galaxy-t

időpont:2015. április 08. 15:40

szerző:Autoblog

címkék:

A márka legfrissebb globális formanyelvével fémjelzett új Galaxy hét teljes méretű ülést kínál, ahol a gombnyomással dönthető és felállítható hátsó üléseknek köszönhetően minden eddiginél egyszerűbb az utas/csomagtér optimalizálása.

ecoboost, ford, galaxy, s-max

ÚJ BŐRBEN

Ford S-MAX és Galaxy menetpróba

időpont:2010. augusztus 11. 15:01

szerző:Autoblog

címkék:

Vezettük a Ford két újdonságát, a 2010-es S-MAX és Galaxy egyterűket. A friss formatervvel bíró két egyterűben köszönthettük a 203 lovas új EcoBoost turbómotort, valamint a Ford új fejlesztésű, duplakuplungos váltóművét. Mindkettő igen jó darab.

ecoboost, ford, galaxy, mondeo, s-max

KOZMETIKA

Augusztusban jön a frissített Mondeo

időpont:2010. június 25. 17:55

szerző:Autoblog

címkék:

Augusztus 25-én, a Moszkvai Autószalonon debütál a megújított Ford Mondeo. A középkategóriás modell átrajzolt karosszériával és beltérrel, új EcoBoost benzin- és TDCi dízelmotorokkal, valamint új felszerelésekkel lép színre.

ford, galaxy, s-max

MEGVÁLTOZTAK

Képek és infók az új Ford S-MAX-ról és Galaxy-ról

időpont:2009. december 15. 15:53

szerző:Autoblog

címkék:

A felújított Ford S-MAX és Galaxy egyterűk a 2010-es Brüsszeli Autókiállításon mutatkoznak be; az első képek és információk most érkeztek meg róluk. Az új külső mellett új erőforrásokra, s újfajta kényelmi és biztonsági szerelvényekre lehet számítani. 

galaxy, s-max

ÚJ MAX CSALÁDTAG

Tavaszal jön a Ford C-MAX

időpont:2006. december 06. 11:11

szerző:Autoblog

címkék:

Az új Ford C-MAX a nemrég 2007-es Év Autójává választott S-MAX mellett sorakozik fel, mint stílusos, sportos, többcélú autó. A Ford tervezőmérnökei erre is rászabták a kinetikus dizájn ruhát, így nagyon hasonlít nagyobb testvérére, ugyanakkor önálló egyéniség is. Kereskedelmi forgalomba 2007 tavaszán kerül.

galaxy, s-max

FORD GYŐZELEM

Az év autója: Ford S-MAX

időpont:2006. november 13. 10:09

szerző:Autoblog

címkék:

Az új Ford S-MAX kapta a tekintélyes "2007-es Év Autója Díjat". Az "Év Autója Díj" egy olyan nemzetközi elismerés, amelyre 22 európai ország 58 vezető szakújságírója szavaz.

galaxy, s-max

TESZT

Ford S-MAX 2,0 TDCI Titanium: Határsértő

időpont:2006. október 05. 01:10

szerző:Autoblog

címkék:

Tavaly egyszerre mutatkozott be az új Galaxy és kisebb testvérmodellje, az S-MAX. Utóbbit teszteltük, ami tulajdonképpen konkurens nélküli a piacon. Egy személyautósan vezethető, sportos egyterű. De mondhatjuk crossovernek is. Tehát az egyik legérdekesebb Ford; és egy nagyon jó autó.