/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Képek és infók az új Ford S-MAX-ról és Galaxy-ról

2009. december 15. 15:53   |   Autoblog
címkék:  

A felújított Ford S-MAX és Galaxy egyterűk a 2010-es Brüsszeli Autókiállításon (január 13-tól) mutatkoznak be; az első képek és információk most érkeztek meg róluk. Az új külső mellett új erőforrásokra, újfajta kényelmi és biztonsági szerelvényekre, továbbá igényesebb belső térre lehet számítani. 

Az új S-MAX és Galaxy a Ford Európa első modelljei, amelyek megkapják az új Holttér Figyelő Információs Rendszert (BLIS). Ez a radaralapú technológia arra ösztönzi a vezetőt, hogy még figyelmesebben járjon el sávváltás előtt, s a válla mögött hátratekintve ellenőrizze, hogy nincs-e másik autó a szomszédos forgalmi sávban. Szintén új a Szabályozható Sebességhatároló Eszköz (ASLD), amely abban segít a vezetőnek, hogy beállítson, majd véletlenül ne lépjen át bizonyos sebességhatárokat. A Ford ezen kívül bevezeti az opcionális hátsó ajtóba szerelt gyerekzár rendszert is az új modelleken. Amikor a vezető a saját ajtaján lévő panelen letiltja a hátsó ablakmozgatást, akkor a rendszer egyúttal reteszeli a zárat is a hátsó ajtókon.

Hasonlóan az előző sorozathoz, az S-MAX és a Galaxy ugyanazon a gyártósoron készül a Ford Európa genki üzemében, mint a Mondeo.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/