/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
a6, a7, allroad, audi, audi a6, audi a7

facelift

Kozmetikázták az Audi A6/A7 párost

időpont:2016. április 23. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az Audi A6 és négyajtós kupé testvére, az A7 2014-ben kapott új külsőt, ám idén máris változik a fazonjuk. A vonalvezetésük pengébb lett, belső terük igényesebbé vált és új felszereltségek is megjelentek. A frissített modellek hamarosan rendelhetők és nyáron érkeznek.

a nap képe, allroad, audi a4, tuning, vorsteiner

Óriás görgőkön

A nap képe: 20 collos kerekek az A4 Allroad alatt a Vörsteinertől

időpont:2015. április 20. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Nincs nehéz dolga az embernek, ha jó alapanyagból kell dolgoznia, márpedig az Audi A4 Allroad elég finom falat gyári kiadásban is, a Vörsteiner azonban megbolondította a jó kiállású kombit saját, 20 collos kovácsolt kerekeivel.

allroad, allroad quattro, audi, coupé, quattro, shooting brake, tt

Négykarikás kupé

Kémfotókon a következő győri Audi

időpont:2014. január 22. 19:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A márciusban esedékes Genfi Autószalonon bemutatkozó Audi TT-t utolsó, télies viszonyok között zajló tesztje alatt kapták lencsevégre. Hamarosan sorozatgyártásba kerül.

allroad, audi, detroit, elektromos, hibrid, plug-in

hibrid quattro

1,9 litert fogyaszt a legújabb Audi

időpont:2014. január 13. 18:20

szerző:Autoblog

címkék:

A Detroiti Autószalonon debütált új Audi tanulmányautóban három erőforrás is található, a jármű átlagfogyasztása azonban hivatalosan csupán 1,9 liter.

a4, allroad, audi

ALLROAD

Kémfotók: terepre megy az Audi A4

időpont:2007. november 20. 06:31

szerző:Autoblog

címkék:

Az Audi 2008 májusában dobja piacra az új A4 Avant-, vagyis kombiváltozatát, melynek alapjaira az ingolstadti gyár egy terepesebb verziót is készít. Ez lenne az A4 Allroad, mely 2008 vége felé érkezhet a piacra, az újdonság első prototípusát már le is kapta egy szemfüles fotós. Mivel az A4 Avantot az Audi még nem vezette be, az Allroadot egyelőre limuzin karosszériával tesztelik. A módosítások így is világosan láthatók, az Allroad módosított első köténnyel, emelt hasmagassággal és hangsúlyos kerékjárati ívekkel operál majd, hátul ráadásul még a kipufogó formáját is a szélesítésekhez igazították. Galéria a címre kattintva!