Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kémfotókon a következő győri Audi

2014. január 22. 19:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A márciusban esedékes Genfi Autószalonon bemutatkozó Audi TT-t utolsó, télies viszonyok között zajló tesztje alatt kapták lencsevégre.

Elérkezett az idő, hogy bemutatkozzon az Audi népszerű kupéjának harmadik generációja. A lepel a márciusi Genfi Autószalonon hull le, ám addig egyre több érdekesség lát napvilágot az autóval kapcsolatban. Legutóbb pár fényképet készítettek róla a lesifotósok.

Bár a TT álcázása jól sikerült, az már most látszik, hogy a jól bevált gömbölyded formától nem akar távolodni az Audi, ezzel szemben a lámpák erőteljes átalakuláson estek át. A dupla kipufogó végződés szerencsére alap, ahogy a cápaantenna és a LED-es hátsó lámpatestek is. Mindent egybevetve, megjelenésében leginkább talán az Észak-Amerikai Nemzetközi Autószalonon bemutatott Allroad Shooting Brake koncepcióra fog hajazni az új kupé.

A motorpalettára minden bizonnyal a VW-konszern már ismert benzines egységei kerülnek fel, így helyet kap az 1.8 TFSI 180 lóerővel (132 kW), a 2.0 literes TFSI 220 paripával (161 kW), és ahogy azt már megszokhattuk, biztosan lesz egy TT-RS változat is a későbbiekben egy öthengeres 380 lóerő (279 kW) körül teljesítő hajtóművel.

Az utolsó képen az Allroad Shooting Brake látható.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!